ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خانم دکتر به نظرتون تا چند سالگی میشه وارد کادر درمان شد؟ بهتره اینطور بپرسم که چهل سال و اینا دیره ...
اگر خودت کشش داری نه اصلا دیر نیست، ولی بدون راه سختیه هم درس خوندن زیاد داره هم کشیکای سنگین و هم استرس زیاد، برای پول و آینده شغلی هم وارد نشو فقط هدفت عشق به کمک و نجات باید باشه
دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی وپیام شخصی ندین🙏
سلام ببخشید خانوم دکتر من شش ماه گذشته زایمان کردم دوازده ساعت درد طبیعی کشیدم خیلی اذیتم کردن بابت معاینه بعدهم ارژانسی سزارین شدم این مدت معذرت میخوام بعد ادرار سوزش دارم دکتر انلاین هم ویزیت شدم قرص وداروهامو خوردم ولی بازم نتیجه نگرفتم میتونید توصیه ایی بکنید
بله باید نی نی یار مدرک را تایید کنه فکر کنم مربوط به نی نی یار ۵ باشه
فکر نمیکنم نیاز به تایید کسی داشته باشم عزیزم اسمم رو سرچ کنید داخل گوگل میاره مشاوره آنلاین هم داخل خیلی از سایتا مثل اسنپ دکتر دارم نفعی هم برای اینجا بودن ندارم هدفم کمکه، وقتی بقیه میان اینجا عنبرنسا و چیزای بیخود تجویز میکنن مطمئنا توصیه های من کهحواسم هست تجویز داروی خطرناک نباشه بهتر هست، بهرحال اگر شما نگران هستید ایشون رو تگ کنید خودشون بیان چک کنن براشون میفرستم
دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی وپیام شخصی ندین🙏