2777
2789
عنوان

خاطرات طبابتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4274 بازدید | 76 پست
«هیچ چیزی از تو دور نیست، فقط تا وقتی برات اتفاق نیفتاده خداتو شکر کن، در همین حد..»  این ج ...

دقیقا خیلی قشنگ گفتین 👌🏻👌🏻🙏🙏🌺🌺

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  . من سابقه چندبار dvt دارم. میتونم از مکمل فیتو استفاده کنم؟

تا اونجا که من میدونم مصرف مکمل ها و ویتامین ها ارتباطی با dvt ندارن باز اگر دکترتون توصیه خاصی درمورد داروها کردن با خودشون مشورت کن

استارتر مدرک به نی نی یار ارائه دادی؟ ازش بپرسم ؟

نمیدونستم باید ارائه بدم چجوریه روندش؟ 

سلام ی آرامبخش مثل کلردیاز میخام که تو بارداری بد نباشه

باید با روانپزشک یا متخصص زنان مشورت کنی عزیزم

خانم دکتر به نظرتون تا چند سالگی میشه وارد کادر درمان شد؟ بهتره اینطور بپرسم که چهل سال و اینا دیره ...

اگر خودت کشش داری نه اصلا دیر نیست، ولی بدون راه سختیه هم درس خوندن زیاد داره هم کشیکای سنگین و هم استرس زیاد، برای پول و آینده شغلی هم وارد نشو فقط هدفت عشق به کمک و نجات باید باشه

سلام  ببخشید  خانوم دکتر من شش ماه  گذشته  زایمان کردم دوازده ساعت درد  طبیعی  کشیدم خیلی اذیتم کردن بابت معاینه بعدهم ارژانسی سزارین شدم این مدت معذرت میخوام بعد ادرار سوزش دارم دکتر انلاین هم ویزیت شدم قرص وداروهامو خوردم ولی بازم  نتیجه نگرفتم میتونید توصیه ایی بکنید

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
سلام  ببخشید  خانوم دکتر من شش ماه  گذشته  زایمان کردم دوازده ساعت درد  طبی ...

احتمالا عفونت مقاوم به درمان داری باید ازمایش ادرار بدی ببینی عفونتت به چه انتی بیوتیکی حساس هست که طبق اون مصرف کنی

نمیدونستم باید ارائه بدم چجوریه روندش؟  

بله باید 

نی نی یار مدرک را تایید کنه 

فکر کنم مربوط به  نی نی یار ۵ باشه

که فردا میاد 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

بله باید  نی نی یار مدرک را تایید کنه  فکر کنم مربوط به  نی نی یار ۵ باشه

فکر نمیکنم نیاز به تایید کسی داشته باشم عزیزم اسمم رو سرچ کنید داخل گوگل میاره مشاوره آنلاین هم داخل خیلی از سایتا مثل اسنپ دکتر دارم نفعی هم برای اینجا بودن ندارم هدفم کمکه، وقتی بقیه میان اینجا عنبرنسا و چیزای بیخود تجویز میکنن مطمئنا توصیه های من که‌حواسم هست تجویز داروی خطرناک نباشه بهتر هست، بهرحال اگر شما نگران هستید ایشون رو تگ کنید خودشون بیان چک کنن براشون میفرستم

فکر نمیکنم نیاز به تایید کسی داشته باشم عزیزم اسمم رو سرچ کنید داخل گوگل میاره مشاوره آنلاین هم داخل ...

موفق باشید عزیزم 🌹

ولی چون زیاد پیش اومده قبلا 

از هر دو کاربر یکیش میگفت پزشکم و ادعای سفت و سخت داشت 

دیگه نی نی یار فرمودن باید خودشون تایید کنن کاربری که پزشک هست 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن