2777
2789
عنوان

دانشجو پزشکی نجف آباد کسی هست

545 بازدید | 12 پست

پزشکی آزاد اصفهان واحد نجف آباد قبول شدم.کسی می‌دونه درباره شهر ودانشگاهش اطلاعی داره؟خوبه؟

شد شد ، نشد بشین برات چایی بریزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبااارکه آفرین خسته نباشید 

نجف آباد نزدیک اصفهانه و شما با شهرش اصلااا کاری ندارید دانشگاه حاشیه شهر است

بعد علوم پایه میاید بیمارستان شریعتی توز خ چهارباغ بالا( تقریبا جای خیلی خوب شهر اصفهان )

و از نظر علمی قویه اغلب دانشجوهای پزشکیش بعدا متخصص می شوند

یه سوال بی ربط دارم ولی لازم دارم میشه 3تاپیک اخرمو چک کنی نظرتو بگی 

بعد زبان نهایی رو چند شدی ؟ سخت بود یا راحت ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
یه سوال بی ربط دارم ولی لازم دارم میشه 3تاپیک اخرمو چک کنی نظرتو بگی  بعد زبان نهایی رو ...

نهایی۱۷٫۲۵بقیه نمره هام خیلی خوب بودن ولی زبان افتضاح

نهایی۱۷٫۲۵بقیه نمره هام خیلی خوب بودن ولی زبان افتضاح

این نمره با تلاش زیاد بود درسته ؟الان میترسم ترمیم کنم آخه رایتینگ و لیستنیگ کلی ازم وقت میگیرن اگه فقط 25صدم کمتر بشم آخرش همون نمره قبلیمو میذارن !

19و 25 رو ترمیم نزنم به نظرت ؟جاش وقتمو بذارم رو درسای دیگه م بهتر نیس ؟ نمره منم امسال ترازش در حد همون 17اینا لحاظ میشه دیگه فرقی ام نداره 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
این نمره با تلاش زیاد بود درسته ؟الان میترسم ترمیم کنم آخه رایتینگ و لیستنیگ کلی ازم وقت میگیرن اگه ...

منم یه سال پشت کنکور بودم  معدلم ۱۹بود ولی تراز ۸۸۰۰بهم داده بود خیلی کم بود.ولی کنکورم خوب بود.اینکه نمره یا تراز بیشتر تاثیر بدن والا نمیدونم.

منم یه سال پشت کنکور بودم  معدلم ۱۹بود ولی تراز ۸۸۰۰بهم داده بود خیلی کم بود.ولی کنکورم خ ...

نمیدونم زبانمو چی کار کنم 😥 حتی اگه تراز رو هم ملاک قرار بدن بازم نمی‌دونم ارزش داره ؟الان مثلاً شما در حد 21,خوندی 17و خرده شدی بعد هم 1سال زمان گذاشتی رو کنکور من که تازه وقتم کمه چی کار کنم !کاش یکی بگه درستش چیه انقده سردر گمممممم که نگو 

منم ترمیم کنم همون 17یا 18میشم احتمالا پس

نمیدونم زبانمو چی کار کنم 😥 حتی اگه تراز رو هم ملاک قرار بدن بازم نمی‌دونم ارزش داره ؟الان مثلاً شم ...

نه اتفاقا اصلا موقع دیپلم گرفتم اوموقع معدل تاثیر نداشت زیاد اهمیت نمی‌دادم ولی امسال ۵۰درصد تاثیره سعی کن ترمیم معدل واسه همه دریافت داشته باشی.موفق باشی

سلام هستی یه سوال بپرسم ازت؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم