2777
2789
عنوان

دعا برای پیدا شدن خونه خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 10179 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند هفته روز جمعه سوره صافات بخون

باشه حتما میخونم 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
یادم نیست دوسال پیش بود ولی فک کنم کمتر از یه ماه طول کشید

وااای چ خوووب منم میخونم پس

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
انشااله  پیدا میشه

دعاکنید

سلام

بهترین آیه برای خانه دار شدن ....

این بخش از آیه ۲۹ سوره مومنون هست؛

رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

میتونین بعد از هر نماز یا صبح و شب در هر جلوس ۷۲ مرتبه مداومت کنید با نیت خانه دار شدن....

حق میدم بهتون ‌‌ ما هم پیدا نمیشه بخریم دیگه کلافه شدم . تا انتخابات هم میگه خونه گرون میشه میگم کاش ...

کاش گرون نمیشد  تا بتونن مردم بخرن به خدا یه ساله  خونمون را گذاشتیم  برای فروش  هزارتا مشتری  میاد ومیره میپسندن  یا پولشون نقد نیست  یا نمیدونم میرند نمیان دیگه 

💖عشقم خانواده ام💖
برای من هم دعا کنید خونه بخرم ۲۰ ساله مستاجرم😔

الهی بگردم . میگن روضه حضرت مسلم بن عقیل بزاری ۷ تا شنبه گوش بدی خیلییییی خوبه . انجام بده 

من امروز انجام دادم

من  این آیه رو نوشته بودم چسبونده بودم به دیوار آشپزخونه و مدام میخوندمش شکر خدا خونه خیلی خیلی ...

برای فروش هم جوابه  ما خونه زیر سر داریم  ولی خونمون فروش نمیره تا بریم بخریم

💖عشقم خانواده ام💖
سلام بهترین آیه برای خانه دار شدن .... این بخش از آیه ۲۹ سوره مومنون هست؛ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُ ...

از دیروز شروع کردمم میخونم بعد هر نماز مرسی عزیزم