2777
2789
عنوان

دخترم مریضه 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 18 پست
پسر منم پارسال تابستون ده روز ده روز بستری میشد فقط تب شدید همش میگفتن ویروسه دوماه در گیر بودم بعد ...

وای بعضی دکترها چقدر با تشخیصشون جگر آدم حال میارن خدا عمر بده بهشون برای منم هم اینطوری اتفاق افتاده هم مخالفش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به بیشتراز دوسال نمیشه داد؟

نه 

تاثیر نداره

منم تا دو سال دادم 

از دو سه ماهگی 

کلا سه چهار بار مریض شد اونم تب کم 

یه بار اواخر فقط قطع کردم خروسک گرفت پنج روز 

خیلی خوب بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

برا اینطور بچه ها شربت ایمونیس فقط خوبه تقویت سیستم ایمنی بدن و ویتامین دی داره که نمیزاره سرما بخورن اگرم بخورن مگه خیلی کم پیش بیاد و زودی هم خوب مبشن چون بدنشون مقاومه 

حتما بخرید امتحانش ضرر نداره من که حواب گرفتم برا بچه هام 

قیمتش ۱۴۵ تومنه 

خیلیم زیاد توشه میل شو یادم نیست اتفاقا تو یخچال دارم ازش به خدا 

ظاهرش مثل شکلاتیه و طعم پرتقال میده خیلی خوبهههه هرچی بگم‌کم گفتم 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿