2789
عنوان

دخترم مریضه 🥺🥺

400 بازدید | 18 پست

سلام دوستای گلم، دخترم 9ماهشه تو یه ماهه 3باره سرما میخوره آفت میزنه دهنش و تب میکنه، چندین بار دکتر بردیمش خوب میشه به محض تموم شدن داروها دوباره روز از نو، الانم تب داره  شیاف گذاشتم براش. بنظرتون دلیلش چیه؟ خیلی غصه میخورم🥲🥲

من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم. این‌چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است. من نمی‌توانم از «انسان بودن» انصراف بدهم.🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرمنم ۷ ماهشه تواین۱۵ روزه مهر دوبارشدید سرماخورده الانم تب داره

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد

بس که بیماری‌های ویروسی زیاد شده هنوز از این در نمیای وارد بعدی میشی من که هر یکی یا دوماه تو تابستون و زمستون هم هر ده بیست روز بچه هام مریضن و تب و سرفه و اسهال و استفراغ 

بچه ها زیر دو سال 

حتما حتما 

بی بی کر 

شبی از پنج قطره بدین زیر ده ماه 

تا یک سال شبی ده قطره 

تا دو سال ۱۵ قطره 

اصلا مریضی نمیبینید مگه چیییی بشه 

انقدر که این قطره عالیه حتما بدید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

پسر منم پارسال تابستون ده روز ده روز بستری میشد فقط تب شدید همش میگفتن ویروسه دوماه در گیر بودم بعد یه متخصص بردم گف این فقط لوزش التهاب داره مریض نیس فقط یه قرص اندازه عدس داد پسرم شکر خدا خوب شد با همون