2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 45 پست

دوست من خیلی زود لو دادی تو باید مدرک جمع میکردی بتونی ثابت کنی 

الان که انقد زود لو دادی کاملا دمش را قیچی کن بگو یا طلاق یا خونه مزنی بنامم، وگرنه روز بروز وقیح تر خواهد شد بگو اگه راس میگی پرینت تماساتو میریم میگیریم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مردی نیس ک خیانت نکنه

ما زنا هم یکم دادو بیداد میکنیم بعد با یه بغل و عشقم من فقط تو رو دوس دارم و چمیدونم همین سناریویه همیشگی خر میشیم 

و مث قبل ب زندگیمون ادامه میدیم نهایتش میریم دورو خونه بابا قهر

تماااااام

👆 زندگیه اکثریت

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
نمیدونم با یه زن ..... چی میخوای بگی آخه

بهش میگم کارت چیه زنگ میزنی می‌دونم از دست شوهرت کاری بر نمیاد ب بابات زنگ میزنم میگم جلو دخترت بگیر 

و خدایی که در این نزدیکیست 

از شوهرت توضیح بخواه،،،به شوهرت بگو زنگ بزنه به زنه بزاره رو بلندگو ،،،،باهاش جلوی تو صحبت کنه ،،،صحبت عادی ،،،،مثلا بگه خوبی چطوری؟ چیکار میکنی؟؟؟؟ ببین اگه صمیمی حرف زد زنه یعنی یه سر و سری با هم دارن،،،،، از الانم چیزی به شوهرت نگی که شاید به زنه بگه،،،،صبر کن بیاد خونه همونجا جلوش بگو زنگ بزنه

ببین مردی نیس ک خیانت نکنه ما زنا هم یکم دادو بیداد میکنیم بعد با یه بغل و عشقم من فقط تو رو دوس دا ...

بهش  دیشب گفتم منو بزار جای خودت اگه من چنین کاری کنم چ حسی داری گفت میفرستت خونه بابات گفتم با کاری ک کردی میخام برم خونه بابام

فکر میکردم حامله ام تست زدم خداروشکر نبودم

تا تکلیفم مشخص نشه بچه نمیخام

از شوهرت توضیح بخواه،،،به شوهرت بگو زنگ بزنه به زنه بزاره رو بلندگو ،،،،باهاش جلوی تو صحبت کنه ،،،صح ...

اره برا همین صبر کردم بیاد خونه 

از صبی همش میخاستم پیام‌ ژنه بیشرف بدم 

منی که فکر میکردم تنها مرد سالم شوهر منه چن روز پیش تو فایلهای شخصیش چنتا عکس یه زن دیدم فامیلمونم هست شماره زنه رو هم ب اسم شوهرش سیو کرده هرچی خودمو ب در و دیوار میزنم انکار میکنه میگه تو تهمت میزنی من نمیدونم این عکسا از کجا اومده تو گوشیم شماره رو هم شوهرش بهم زنگ زده فک کردم شماره خودشه ندونستم مال زنشه

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫

حالا من دوست پسرم بود تازه کاتم کرده بودیم چون ی روزه بعد کات ب دختره پیشنهاد داده بود 

من حالم بد شد هنوزم ک هنوزه یادم میوفته حالم بد میشه

تو چجوری تحمل میکنی

حقیقتا قلبم شکست💔

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
میگم چیز خاصی هم ندیدی مطمنی دچار سو تفاهم نشدی

چرا ی زن باید زنگ بزنه ب ی مرد متاهل ده دقیقه حرف بزنه

چرا پیام رمز دار میفرسته

دوست من خیلی زود لو دادی تو باید مدرک جمع میکردی بتونی ثابت کنی  الان که انقد زود لو دادی کامل ...

خونه ب نامم 

ماشین ب نامم

کلی هم طلا دارم برام خریده 

بهش  دیشب گفتم منو بزار جای خودت اگه من چنین کاری کنم چ حسی داری گفت میفرستت خونه بابات گفتم با ...

ببین هرزنی ب نظرم باید خودشو اماده کنه برا این مسئله

من رابطه هاییو دیدم خیانتاییو دیدم ک مو ب تن ادم سیخ میشه

نمیخوام سیاه نمایی کنم و بگم ازدواج کلا بده ولی خب همونقدری ک خوبی داره بدی ام داره ک خیانت جزو بدیاشه

برام عادی شده متاسفانه

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز