خانوما من پارسال ی شماره تو گوشی شوهرم دیدم پیام داده بود کجایی بعد شوهرم هم گفته بود کجاست همون موقع گوشی داد دستم از ماشین پیاده شد من پیام دیدم شک کردم فوری شمارش زدم روبیکا دیدم اسم ی زن بعد یا گوشی شوهرم زنگش زدم برداشت همین صدای منو شنید قطع کرد بعدش هرچی زنگ زدم رد داد بعد برا رد گم کنه پیام داد بعد شوهرم اومد گفتم این زن چرا پیامت داده گفت شوهرش پیام داده و اینا با گوشی خودم زنگ زدم جواب نداد رفتن روبیکا دیدم منو بلاک کرده فرداش پیام داد تماس گرفته بودین
ی شماره دیگه هم ازش تو گوشیش دیدم سیو کردم بعد چند مدت دیدم نوشت وارد تلگرام شد از آی دی فهمیدم اینه
دوست من خیلی زود لو دادی تو باید مدرک جمع میکردی بتونی ثابت کنی
الان که انقد زود لو دادی کاملا دمش را قیچی کن بگو یا طلاق یا خونه مزنی بنامم، وگرنه روز بروز وقیح تر خواهد شد بگو اگه راس میگی پرینت تماساتو میریم میگیریم
خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از شوهرت توضیح بخواه،،،به شوهرت بگو زنگ بزنه به زنه بزاره رو بلندگو ،،،،باهاش جلوی تو صحبت کنه ،،،صحبت عادی ،،،،مثلا بگه خوبی چطوری؟ چیکار میکنی؟؟؟؟ ببین اگه صمیمی حرف زد زنه یعنی یه سر و سری با هم دارن،،،،، از الانم چیزی به شوهرت نگی که شاید به زنه بگه،،،،صبر کن بیاد خونه همونجا جلوش بگو زنگ بزنه
منی که فکر میکردم تنها مرد سالم شوهر منه چن روز پیش تو فایلهای شخصیش چنتا عکس یه زن دیدم فامیلمونم هست شماره زنه رو هم ب اسم شوهرش سیو کرده هرچی خودمو ب در و دیوار میزنم انکار میکنه میگه تو تهمت میزنی من نمیدونم این عکسا از کجا اومده تو گوشیم شماره رو هم شوهرش بهم زنگ زده فک کردم شماره خودشه ندونستم مال زنشه
من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩❤️💋👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
حالا من دوست پسرم بود تازه کاتم کرده بودیم چون ی روزه بعد کات ب دختره پیشنهاد داده بود
من حالم بد شد هنوزم ک هنوزه یادم میوفته حالم بد میشه
تو چجوری تحمل میکنی
حقیقتا قلبم شکست💔
اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر