2777
2789
بله عزیزم دکتر بگی آزمایش سقط مکرر خودش مینویسه

اهان 

نه من سقط نداشتم 

بعد پیامتونو دیدم ترسیدم گفتم بپرسم چجوریه

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نمیدونم واقعا مادرشوهرم و جاریم انقد گفتن به اینا اعتماد نکن تا ازمایشت صبر کن حامله نیستی الکی دهن ...

آزمایش خون دادی

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم پنج روز پیش زدم  امروز وقت پریودمع خدا که نشم  و حامله باشم ای خدااااا🤲😭

الهی حامله باشی دلت شاد بشه براتون صلوات فرستادم بیای خبر بدی چی شد 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اهان  نه من سقط نداشتم  بعد پیامتونو دیدم ترسیدم گفتم بپرسم چجوریه

انشاالله که نداشته باشی هیچ وقت

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

نمیدونم افتادم به لکه بینی و بعدم سقط 

هفته چند ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

۵ شنبه جوابش میاد

وااااا چرا اینقدر دیر 

آزمایش بتا ۱ ساعته امادست 

فوق فوقش  تا عصر آماده میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۵ شنبه جوابش مباد

چراانقد دیییییییییررررر؟؟؟؟؟

یه ساعته آزمایش بارداری رومیدن دیگه

انشاالله که نداشته باشی هیچ وقت

ایشالله واقعا خیلی سخته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40