شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
عزیزم من با این عکس هنوز شک دارم😭از خدا میخوام هردومون باردار باشیم انشالله
مال شما مثبته
آزمایش ندادی
فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
روز ۲۴ سیکلت زدی یا انروز روز ۲۶هستی و دیروز ک ۲۵ بود زدی؟ منم منتظرم.منم ۲۴سیکلم.علائم هم داری؟
من بارداری سری قبلم کمر درد شدید داشتم الان همین طور و ترشح زیاد برای همین شک کردم زدم بی بی که اگه بودم مراعات کنم همه چیز رو دیشب. ساعت ۱۲ زدم که میشد ۲۴ سیکلم
بزار چند روز دیگه بزن ان شاالله مثبت بشه ... مارک مدیکور و ویتاساین مثبت الکی خیلی دارن اطلس ...
من همیشه مدیکور زدم دقیق بوده همیشه
فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40