2777
2789
من با بی بی کمرنگ میتونم برم ازمایش بدم؟

نه الان بتا پایینه 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم رفت سر سقط دومم قبل اینکه سقط شه گفته بودن باید قبل بارداری میرفتم دعای محافظت از جنین می‌گرف ...

آره بعضیاقبل بارداری میگیرن درهرصورت بروبعضیاهمزادشون اذیت میکنه ایندفعه قبل اقدام بروحتمابگیر

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

چه جالب  من ترس سقط دارم خیلی

بهش فکر نکن گلم 

همش شکر گزاری کن بگو خدایا شکرت باردارم خدایا میدونم کمکم میکنی بسلامتی بگذرونم این دورانو تا انرژی مثبت جذب کنی

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
تاثیر داره؟ نظر کردم اگه بچه دار شم با شوهرم و بچم برم پابوس امام رضا🥺من این بچه رو از امام رضا گر ...

پس شک نکن امام رضا هرچی بخواهی میده من چندبار ازش حاجت گرفتم صددرصد تضمینه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بهش فکر نکن گلم  همش شکر گزاری کن بگو خدایا شکرت باردارم خدایا میدونم کمکم میکنی بسلامتی بگ ...

دست خودم نیست 

الان از صبح زیر دلم خفیف درد می‌کنه 

فکرای منفی ولم نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نگران نباش چیزی نمیشه این روش براکساییه که سقط داشتن وخیلیاجواب گرفتن منم توهرتاپیکی میبینم کسی مشکل داره میگم که اونم دامنش سبزبشه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

خیلی سخته عزیزم واقعا درکت میکنم

من دیگه بعد سقط هیچ ازمایشی نرفتم فقط سونو شکمی و واژینال برای بقایا که گفت یه تیکه مونده و دفع میشه 

ولی از لحاظ کیست اینا نداشتم خداروشکر

تاپیک منو بخون دعا برای حفظ جنین از سقط داره 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
منم یک بار چند روز قبل موعدم زدم بی بی سریع مثبت شد رفتم ازمایش منفی بود😐

عزیزم من دو شب پیش زیر بارون همه مونو دعا کردم🥲از خدا خواستم به هممون یدونه ازین کوچولوهاش یدونه از این نخود فرنگی هاش بدع😄❤️

تاپیک منو بخون دعا برای حفظ جنین از سقط داره 

هر روز میخونم سوره حجرات و قلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من دو شب پیش زیر بارون همه مونو دعا کردم🥲از خدا خواستم به هممون یدونه ازین کوچولوهاش یدونه از ...

انشاالله 

چند روز قبل خواب دیدم خدا بهم یه بچه داده تپل خوشگل خدا کنه که به حقیقت بپیونده