2777
2789
اگ منم اینجوری باشم چی😭

نه براشما مثبته خیالت راحت پریودات منظمه؟؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوبار سقط داشتم 

ایندفعه که شدی بروپیش یه دعانویس معتبرقفل کن همین که فهمیدی بارداری سریع بروقفل کن بعدم بروپیش یه دکترعالی مطمئن باش بچه سالم میادبغلت

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

الهی حامله باشی دلت شاد بشه براتون صلوات فرستادم بیای خبر بدی چی شد 

واای ممنون عزیزم خیر ببینی انشالله 🥺🥺🥺❤️❤️❤️

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
شاید دارویی چیزی مصرف کرده اینجوری مثبت شده 

نه گفت آزمایشگاهم پرسیده شاید برا اونه گفتم نه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
چقد دیالوگ هامون مثل همه😁😁😁

اخه بیبی الکی مثبت نمیشه که 

فوقش هاله میندازه

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

آمپول یا قرص مصرف نکرده بود؟

نه گفت هیچی نخورده بودم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
ایندفعه که شدی بروپیش یه دعانویس معتبرقفل کن همین که فهمیدی بارداری سریع بروقفل کن بعدم بروپیش یه دک ...

مامانم رفت سر سقط دومم قبل اینکه سقط شه گفته بودن باید قبل بارداری میرفتم دعای محافظت از جنین می‌گرفتم رحمم خالی میشد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من با بی بی کمرنگ میتونم برم ازمایش بدم؟

یکی دیگه بزن مثبت شد بعد 

۲۲۰ آزاده آزمایش

ایندفعه که شدی بروپیش یه دعانویس معتبرقفل کن همین که فهمیدی بارداری سریع بروقفل کن بعدم بروپیش یه دک ...

چه جالب 

من ترس سقط دارم خیلی 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اره کاملا منظمه و الان ۸ روز از پریودم گذشته و من روز سوم این بی بی هارو زدم و مثبت شد یکیشو عصر زدم ...

پس مثبته دعا و ذکر بخون سوره یس بخون