2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 17 پست
ینی سخت تر شده🥺خیلی دردش سخته هیچ قرصی هم نمیشه خورد

آب زیاد بخور غذاهایی که باعث نفخ میشه کمتر بخور، پاتو بزار تو آب گرم پاهاتو گرم نگهدار سردردت خوب میشه، اصلا گشنه نمون ازین به بعد زود زود ضعف میکنی غذا آماده داشته باش خیلی کم بخور، هروروزی که میگذره چیزای جدید پیدا میشه منم اولین بارمه، امروز ظهر اینقدر حالم بد شد همسرم اومد خونه دوباره رفت

آب زیاد بخور غذاهایی که باعث نفخ میشه کمتر بخور، پاتو بزار تو آب گرم پاهاتو گرم نگهدار سردردت خوب می ...

مرسی گلم.میدونی هر چه میخورم سریع دل پیچه میگیرم باید زود برم سرویس آزار دهنده است 

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی گلم.میدونی هر چه میخورم سریع دل پیچه میگیرم باید زود برم سرویس آزار دهنده است 

میدونم منم بودم خودتو گرم نگهدار دل پیچت بهتر میشه یکم سیب یا موز بخور شاید خوب شدی زیادی نخور باعث یبوست میشه، من حتی الانشم هستم به هیچ عنوان نمیشه تحمل کرد حالا خداکنه شما بهتر باشی من یک هفتست دیگه از جو سرویس متنفر شدم .... نمیتونم برم نرمم نمیشه 😁 انشالله بهتر میشی