ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 عنوان بارداری 115 بازدید | 17 پست من الان هفته ۵ ام هست خیلی اذیت میشم خیلی شدید هر روز سردرد دارم .دل پیچه دارم.ویار هم میکنم زیاد.شماهم اینطوری بودید؟بنظرتون طبیعی هست؟ کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇 1402/07/15 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرزندگیمه عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4814 حالا دوهفته دیگه صبر کن میفهمی درد و ویار چیه حالا که هیچی نیست خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 حالا دوهفته دیگه صبر کن میفهمی درد و ویار چیه حالا که هیچی نیست همین الان عم خیلی سخته. آخه اولین بارمه کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
mehri9876 عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 1764 برای منم از ۵ هفته ویارم شروع شدنگران نباش فک کنم طبیعیه 🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️
llllasallll عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 409 طبیعیه دقیقا من از هفته پنجم اینجوری شدم الان که رفته هفته نهم وحشتناکم 😶 همش سردلم سنگین احساس تهوع دارم شدید .... شلوار که میپوشم حس میکنم حالم بدتر میشه حتما باید پیراهن بپوشم
مامان_کوچولوی_ناز1 عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 6458 هنوز زوده خدابخواد پونزده هفته اینها بهترمیشی همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
دخمل_مهربونم عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 3770 شنیدم اونایی ک ویارشون زود شروع میشه بچشون دختره فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 ی صلوات مهمونم کنین لطفا
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 شنیدم اونایی ک ویارشون زود شروع میشه بچشون دختره خدا از دهنت بشنوه🥰 کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 خانوما من شیش هفته هستم انگار شکمم بزرگ شده مآل منم بزرگ شده فک کنم بخاطر این که حجم رحم بیشتر شده کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 طبیعیه دقیقا من از هفته پنجم اینجوری شدم الان که رفته هفته نهم وحشتناکم 😶 همش سردلم سنگین احساس تهو ... ینی سخت تر شده🥺خیلی دردش سخته هیچ قرصی هم نمیشه خورد کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
پسرزندگیمه عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4814 همین الان عم خیلی سخته. آخه اولین بارمه من خودم باردار هشت هفته از شش هفته شروع شده ویارم انقدرررر سختمه انگار این دو سه هفته برام دوسه ماه گذشته همش حالت تهوع استفراغ معده درد دارممم میمیرم خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
پسرزندگیمه عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4814 ینی سخت تر شده🥺خیلی دردش سخته هیچ قرصی هم نمیشه خورد اره هنوز اول راهی من روزی چند تا قرص میخورم یه روز خوبه چند روز خیلییی بد حال میشم خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 من خودم باردار هشت هفته از شش هفته شروع شده ویارم انقدرررر سختمه انگار این دو سه هفته برام دوسه ماه ... منم همش روزهارو میشمرم ولی خیلی زیاد مونده😅🥺 کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
پسرزندگیمه عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4814 منم همش روزهارو میشمرم ولی خیلی زیاد مونده😅🥺 منمم دقیقااااا هر روز میشا م ببینم کی ۱۵ اذر میشه ۱۶ هفتم تمومشه ویارم قطع شه هنوز دوماه دیگه و خیلییییی زیاده تحمل این حال بدمم ندارم دیگه خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد