2777
2789
عنوان

بارداری

115 بازدید | 17 پست

من الان هفته ۵ ام هست خیلی اذیت میشم 

خیلی شدید هر روز سردرد دارم .دل پیچه دارم.ویار هم میکنم زیاد.شماهم اینطوری بودید؟بنظرتون طبیعی هست؟

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
حالا دوهفته دیگه صبر کن میفهمی درد و ویار چیه حالا که هیچی نیست

همین الان عم خیلی سخته. آخه اولین بارمه

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه دقیقا من از هفته پنجم اینجوری شدم الان که رفته هفته نهم وحشتناکم 😶 همش سردلم سنگین احساس تهوع دارم شدید .... شلوار که میپوشم حس میکنم حالم بدتر میشه حتما باید پیراهن بپوشم

شنیدم اونایی ک ویارشون زود شروع میشه بچشون دختره 

خدا از دهنت بشنوه🥰

خانوما من شیش هفته هستم انگار شکمم بزرگ شده 

مآل منم بزرگ شده فک کنم بخاطر این که حجم رحم بیشتر شده 

طبیعیه دقیقا من از هفته پنجم اینجوری شدم الان که رفته هفته نهم وحشتناکم 😶 همش سردلم سنگین احساس تهو ...

ینی سخت تر شده🥺خیلی دردش سخته هیچ قرصی هم نمیشه خورد

همین الان عم خیلی سخته. آخه اولین بارمه

من خودم باردار هشت هفته از شش هفته شروع شده ویارم انقدرررر سختمه انگار این دو سه هفته برام دو‌سه ماه گذشته همش حالت تهوع استفراغ معده درد دارممم میمیرم  

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
ینی سخت تر شده🥺خیلی دردش سخته هیچ قرصی هم نمیشه خورد

اره هنوز اول راهی من روزی چند تا قرص میخورم یه روز خوبه چند روز خیلییی بد حال میشم

من خودم باردار هشت هفته از شش هفته شروع شده ویارم انقدرررر سختمه انگار این دو سه هفته برام دو‌سه ماه ...

منم همش روزهارو میشمرم ولی خیلی زیاد مونده😅🥺

منم همش روزهارو میشمرم ولی خیلی زیاد مونده😅🥺

منمم دقیقااااا هر روز میشا م ببینم کی ۱۵ اذر میشه ۱۶ هفتم تموم‌شه ویارم قطع شه هنوز دوماه دیگه و خیلییییی زیاده تحمل این حال بدمم ندارم دیگه