2777
2789

دلم براشون پر میزنه مخصوصا مامان مهربونم 

به خاطر اینکه مخالف ازدواجم با شوهرم بودن قیدم رو زدن الان نزدیک دو ساله ندیدمشون

بی صبرانه منتظرتم آروانم

عجیبه که تا حالا خودشون یا شما اقدامی نکردین

حتما پیشقدم شو و آشتی کن عزیزم حیفه

شوهرت مشکلی داشت؟

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پنج سال ندیدمشون 

چرا

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

عزیززم  چه شرایط  ناراحت کننده 

بزرگتری  کسی نیست واسطه بشه برای اشتی 

تلفنی هم باهات حرف نمیزنن؟

چه رنجی میکشی ، فکر میکردم  فقط خودم توی بحرانم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

وای چه دلی داشتن

البته منم اوایل ازدواج بخاطر اختلافای دوران عقد ی مدت قط رابطه بودیم

ولی من قدم گذاشتم رفتم پیششون

انقد دستاشونو بوسیدم دیگه دلشون صاف شد

واقعاپدرمادر نعمتن نباشن همش لنگ. میزنی

عجیبه که تا حالا خودشون یا شما اقدامی نکردین حتما پیشقدم شو و آشتی کن عزیزم حیفه شوهرت مشکلی ...

شوهرم قبلا خیلی  شر بود حتی برای چاقو کشی رفت زندان 

اما الان درست شده خیلی سر به زیر و آروم‌شده

بی صبرانه منتظرتم آروانم

خودش تا حالا سراغتو نکرفته؟!

خیلی راحت میتونسته ها!!

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
شوهرم قبلا خیلی  شر بود حتی برای چاقو کشی رفت زندان  اما الان درست شده خیلی سر به زیر و آ ...

حتما برو اشتی کن حتماااا

عزیززم  چه شرایط  ناراحت کننده  بزرگتری  کسی نیست واسطه بشه برای اشتی  تل ...

دلم برای مامانم داره پر میزنه من به قدری وابسته ی مامانم بودم و هستم که اگه یه ساعت تو خونه نبود دیوونه می شدم اما الان دوساله ندیدمش 

بابام نمی ذاره برم خونشون یه بار رفتم در رو باز نکرد

بی صبرانه منتظرتم آروانم
دلم برای مامانم داره پر میزنه من به قدری وابسته ی مامانم بودم و هستم که اگه یه ساعت تو خونه نبود دیو ...

اگه میتونی توسط  یکی دیگه ب گوششون برسون که خوشبختی و شوهرت دوستت داره و ارامش داری  

اونموقع خیالشون راحت میشه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫