2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرت چطور قبول کرد  الان مشکل من خانواده اس که قبول نمیکنن

پدرم به من اعتماد کامل داشتن و البته من در 30 سالگی ازدواج کردم و چون شاغل بودم و استقلال کامل مالی هم داشتم خیلی نگران نبودند

ضمن اینکه حقوق قانونی برای پدرم هم به اندازه خودم مهم بود. حق تنصیف اموال هم جزو همان شروط بود 

پدرم به من اعتماد کامل داشتن و البته من در 30 سالگی ازدواج کردم و چون شاغل بودم و استقلال کامل مالی ...

حق تصنیف اموال دقیقا چیه میدونم یعنی نصف کردن اموال 

اما شوهرت به راحتی قبول کرد ؟

بعدشم خودتون به عقد نامه اضافه کردید 

یا از قبل تو عقد نامه ثبت بود و فقط شما امضا کردید ؟

حق تصنیف اموال دقیقا چیه میدونم یعنی نصف کردن اموال  اما شوهرت به راحتی قبول کرد ؟ بعدشم خودت ...

بله همسرم با علم به خواسته های من از من خواستگاری کردن و خودشون هم به این حقوق اعتقاد داشتند

درستش این هست که برای تمام حقوقی که در عقدنامه می نویسید جداگانه برید محضر وگرنه فقط به نوشته عقدنامه باشه خدای نکرده موقع نیاز خیلی سندیت نداره و کلی راهکار دارن برای انجام ندادنش

البته ما طور دیگه ای عمل کردیم. مثلا من از سهم همسرم در شرکت که در واقع تنها دارایی اون موقعش محسوب میشد بنا به ملاحظات و حفظ جایگاه همسرم بین شرکای دیگه هیچی نخواستم با اینکه همسرم مجبور شده بود حتی خونه ش رو بفروشه برای اون سهم و ما سال اول زندگیمون رو با مستاجری شروع کردیم

ولی بعدا با هم توافق کردیم که ملکی به نام من بشه

راستش من خیلی پیگیر این مسائل هم نیستم چون خودم تمکن مالی لازم رو برای روز مبادا دارم و البته از همه مهمتر اعتمادی هست که بعد از سالها زندگی مشترک به همسرم دارم. البته جانب احتیاط رو همیشه و همیشه باید رعایت کرد

بله همسرم با علم به خواسته های من از من خواستگاری کردن و خودشون هم به این حقوق اعتقاد داشتند درستش ...

مگه نمیگید یک سکه مهریه بوده 

پس چطور از شرکت سهم میخواستیذ 

حق تصنیف اموال یعنی اموالی که در زندگی مشترک به دست میاد و ارث نیست درسته ؟

مگه نمیگید یک سکه مهریه بوده  پس چطور از شرکت سهم میخواستیذ  حق تصنیف اموال یعنی اموالی ...

اون سهام بعد از ازدواج و در واقع بعد از تاریخ عقد ما به عنوان دارایی همسرم ثبت می شد و من هم قانونا باید در اون سهام شریک می شدم که همونطور که گفتم به دلیل موقعیت همسرم بین شرکا از این کار صرفنظر کردم