2777
2789

همه اطرافیانم کنکور وآزمون استخدامی قبول شدن الا من 

خیلی دلم گرفته از همه چی موندم حیف.. 

دلم خوش بود ارشد قبول میشم که اونم نشدم 

آزمونم که هیچی.. 

من شاگرد اول مدرسه مون بودم دوسال موندم پشت کنکور سال سوم قبول شدم.

غصه نخور عزیزم خدا هیچ کارش بی حکمت نیست.

ان شاالله سال دیگه بهترین موقعیت قبول میشی

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من معتقدم هر کسی به اندازه ی تلاشش نتیجه میگیره عزیزم آزمونو کنکور ارشد هر سال هست بشین خوب بخون سال ...

نه امسال خیلیااندازه تلاششون نتیجه نگرفتن  خیلی ازرتبه های ۳رقمی فرهنگیان قبول نشدن باورت میشه رتبه ۵۷کشوری فرهنگیان نیورده یارتبه ۹۰۰مردودشده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من اگه پیام نور نمیزدم مردود بودم کنکور سخت ، وضعیت درسی داغون عدالت آموزشی ۱۴۰۲ اسمشو گذاشتن

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری(س)،خدایا کشورم ایران را از شر دشمنانش محافظت کن😭🖤خدایا ما را از شر بدی های روزگار، از شر مکر دشمنان حفظ کن 😭💔 یا صاحب الزمان ادرکنی 😭🖤پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

چی بگم  حس ناکامی وعقب موندن از بقیه اذیتم میکنه

بله طبیعیه عزیزم من درکت میکنم.

اولش خیلی آدم سرخورده میشه ولی خب دیگه چاره نیست محکم و پر قدرت برو واسه سال دیگه❤️

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
عجب

امسال خیلی بدبودبراکنکوریا  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز