2777
2789

من دانشجوعم و توی خوابگاه زندگی میکنم..  هم اتاقیام دخترای خوبی هستن و خیلی آروم بودن،، تااینکه یه نفر جدید اومد توی اتاقمون.. کل اتاق رو به هم ریخته،، کاری کرده بقیه هم خیلی سر و صدا میکنن..  الان ساعت 3 نصف شبه با صداشون از خواب پریدم..  این دختر خییییلی حرفای زشت و رکیک میزنه..  دو بار محترمانه ازش خواستم پیش من این الفاظ رو به کار نبره اولش گفت باشه ولی دو دیقه بعد بدتر شرو کرد..  چیکار کنم؟؟؟  واقعا لفظایی که به کار میبره خیییلی زشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه خوابگاه ندارم ولی اون جا باید یه مسئولی چیزی باشه نمیشه بهشون بگین شاید کاری کنن

هیچ کاری نمیکنن.. فوقش زنگ بزنن بهشون تذکر بدن که باز میدونن کار منه و باهام لج میشن

هیچ کاری نمیکنن.. فوقش زنگ بزنن بهشون تذکر بدن که باز میدونن کار منه و باهام لج میشن

خدا رو شکر شما جز اون دسته دخترها نیستی که بی ادب صحبت کردن رو نشونه کول بودن میدونن!!!!واقعا نمیدونم چه دردیه به جون جامعه ما افتاده خیلی جاها می‌بینیم بخصوص خانمها از کلماتی استفاده میکنن که آدم حتی نمیتونه برای دیگری تعریف کنه!!!

خدا رو شکر شما جز اون دسته دخترها نیستی که بی ادب صحبت کردن رو نشونه کول بودن میدونن!!!!واقعا نمیدون ...

واقعا همینطوره..  کارشون شده عادی سازی کردن این مسائل.. امشب با افتخار میگفت کلام خدارو قبول نداره و داشت برامون دلیل میورد که قانعمون کنه شاعران ایرانی مثل حافظ و سعدی آدمای کثیفی بودن..  ای بابا عجب گیری افتادیم به خدا

واقعا همینطوره..  کارشون شده عادی سازی کردن این مسائل.. امشب با افتخار میگفت کلام خدارو قبول ند ...

واقعا متاسفم!!کاملا درکت میکنم.تحمل اینجور آدمهای توخالی وپوچ که هر روزهم دارن بیشتر میشن از دور هم سخته چه برسه که قراره مدتی هم کنارت زندگی کنه!!!!غیراز دوری کار زیادی نمیشه کرد بهتره نادیده اش بگیری چون منطق بحث درست رو ندارن!