2777
2789
بخدااااا راب‌مون داره خیلی خراب میشه پیشنهاد بدید کجاها بریم و چیکارا کنمی؟؟من خاک برسر هیچی بلد نیستم😭سلام عزیزانم من ادم شوخ و گرمی هستم امــا با عشقم رو در رو نمیتونم قفل میشم اصلا نمیتونم شوخی کنم باهمع شوخی و خنده با عشقم فقط پشت تلفن و چت کردن گرم هستم😭😭😭😭رابطمون داره روز ب روز سرد تر مبشه😭😭😭😭وقتی میرم سرقرار نمی‌دونم چیکارکنم؟خیلی جو سرده بلد نیستم گرم کنم نمیدونم چ شوخی کنم؟چ بازی کنم؟😭😭😭

منی ک تو خانواده و دوستا همش ب دلقک بازی معروفم پیش نامزدم سرد و قفل میشم بلد نیستم چیکارکنم راهنمایی‌م کنید تروخدا😱😭😭😭😭 من انقدر خنده میکنم ک مثلا یک جمع میخوایم بریم ک رسمی خانواده میگن مواطب باش خیلی گرم نگیر امـــا با نامزدم نمیتونم😭😭 حتی نمیدونم چ حرفی بزنم وقتی میرم پیشش ساکتم اونم بدبخت حرفش در نمیادوقتی هم میرم پیشش خودش چیزی خنده دار میگه من
یه لبخند ریز میزنم
ن خجالت میشکم ن بی‌مزست ن ترس خیلییییییی دوسش دارم بخدا اما نمیدونم چیکارکنم😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

فقط کنارش خودت واقعیت باش خودتو پشت سختگیریات قایم نکن از بودن باهاش لذت ببر 

نمیدونم کجاها بریم یا چ کارایی کنیم ک خوشبگذره😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما سرد شدیم من نسبت بهش تنفر دارم ک چرا بهم اهمیت نمیده

اخی شاید بلد نیس😭😭اونم راجب من همی فکرو میکنه اما من دوسش دارم خیلییی😭😭😭😭😭😭براهمین خیلی رابطه سرده و روبه‌ تملم شدت😭😭

اسی با نامزدت حرف بزن بگو بیا تنوع بدیم به رابطمون کنار هم ساکت نباشیم بریم بگردیم اینطور اگه پیش بر ...

اخه بلد نیستم هیچی😭کجا بریم؟چ تنوعی بدیم؟😭

اخی شاید بلد نیس😭😭اونم راجب من همی فکرو میکنه اما من دوسش دارم خیلییی😭😭😭😭😭😭براهمین خیلی رابط ...

انرژی هات با بقیه خالی میشه . پیش اون انرژی نداری

برای سلامتی دختر من و بچه هاتون بلندددد صلوات بفرستید ...الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اخه بلد نیستم هیچی😭کجا بریم؟چ تنوعی بدیم؟😭

تو گوشی سرچ کن جاها دیدنی شهرتون 

هربار همو میبینید باهم برید یه جایی که باهم نرفتید 

باهم عکس بگیرید سلفیا خنده دار بگیرید خاطره میشن