2777
2789

سلام عزیزانم من ادم شوخ و گرمی هستم امــا با عشقم رو در رو نمیتونم قفل میشم اصلا نمیتونم شوخی کنم باهمع شوخی و خنده با عشقم فقط پشت تلفن و چت کردن گرم هستم😭😭😭😭رابطمون داره روز ب روز سرد تر مبشه😭😭😭😭وقتی میرم سرقرار نمی‌دونم چیکارکنم؟خیلی جو سرده بلد نیستم گرم کنم نمیدونم چ شوخی کنم؟چ بازی کنم؟😭😭😭
منی ک تو خانواده و دوستا همش ب دلقک بازی معروفم پیش نامزدم سرد و قفل میشم بلد نیستم چیکارکنم راهنمایی‌م کنید تروخدا😱😭😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انقدر خنده میکنم ک مثلا یک جمع میخوایم بریم ک رسمی خانواده میگن مواطب باش خیلی گرم نگیر امـــا با نامزدم نمیتونم😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

شما که قرار نیست شوخی کنی یا دلقک بازی در بیاری 

خب اخه حتی نمیدونم چ حرفی بزنم

اگه باهاش راحتی بغلش کن 

یکبار کردم اما اصلا نمیدونم چ بگم کلا ن حرفم در میاد ن هیچی مثل چوب خشک دوتامون می‌شینیم اما تو تلفن و چت کردن خیلی خوبم😭😭

من انقدر خنده میکنم ک مثلا یک جمع میخوایم بریم ک رسمی خانواده میگن مواطب باش خیلی گرم نگیر امـــا با ...

خب چرا ميخندي؟ سعي كن ازاين به بعد همه حا پخته تر رفتار كني احتمالا سنت خيلي كمه 

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

پشت گوشی که راحتی راجب این مسئله بگو بهش بگو که حضوری راحت نمیتونی باشی یچیز عادیی هست دخترا پیش کسی که دوسش دارن معذب باشن ولی حتما بگو تا بد برداشت نکنه رفتارتو

خب همون حرفا که پشت تلفن میگی پیشش بگی کم کم برات عادی میشه یخت وا میشه

نمیدونم چی بگم؟بخدا اصلا قفل میشم😭

قبل رفتن به چندتا موضوع جالب فکر کن تو گوشیت بنویس، رفتی پیشش همونا رو براش تعریف کن 😂 ما هم اوایل ...

دقیقا این کارمیکنم اما بازم نمیتونم کلا قفل میشم😭😂

بیشتر باهاش بیرون بروبهشم بگو عادت نکردم رودرروباهات راحت باشم میبینمت دستوپام میلرزه ازین چیزا تو چتاتون بگو بهش بگو بهم فرصت بده اگه زیادهمو ببینیم زیادباهم باشیم خوب میشم

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
بیشتر باهاش بیرون بروبهشم بگو عادت نکردم رودرروباهات راحت باشم میبینمت دستوپام میلرزه ازین چیزا تو چ ...

باهاش راحتم اصلا خجالت نمیکشما فقط حرفم نمیاد😭😭