2777
عنوان

نتایج کنکور

417 بازدید | 24 پست

سلام ب همگی 

من فرهنگیان پردیس نسیبه تهران قبول شدم 

و بومی خراسان شمالیم از اولم شرایطم این بوده هیچ گونه دستکاریم نکردم با این روان من رفتم بجنور شهر خود خراسان شمالی برای مصاحبه فرهنگیان اما امروز میبینم ک داشنگاه تهران قبول شدم 

من یه شرایط پیچیده دیگه ای دارم من ۲ سال اخر دبیرستانم تهران رد کردم به این دلیل شدم منطقه ۱ تهران . ولی ب خاطر اینکه ۳ سال رو ی جا نخوندم بومی محل تولد شد یعنی خراسان شمالی 

حالا منم اومدم چندتا از مال تهرانم انتخاب کردم گفتم شاید قبول شدم و بهم اجاره انتخاب داد و ارور نداد 

حالاام ک تهران قبول شدم 

ب نظرتون ب خاطر محل قبولی و بومی یکی نیست ممکنه رد بشم 

باز من میگم اگر قرار بر رد بودن بود باید خودشون رد میکردن اون همه شواهد جلوشون بود ک من بومی کجام اونم بعد از مصاحبه  ک انقدر جدی میگیرن 

حالانظرتون چیه اجازه ثبت نام بهم میدن یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا قاطی کردم من 

منم قاطیم بین من منطقه ۱ تهرانم با بومی خراسان شمالی 

و حالا فرهنگیان تهران قبول شدم 

فرهگیانم بومی گزینی ب نظرت ب خاطر اینکه بومی تهران نیستم ردم میکنن یا ب خاطر اینکه منطقه ۱ تهرانم قبولم میکنن 

نه بابا قبولی دیگه اوسکل نیستن که بعدا بگن قبول نیستی قبول شدی دیگه. فقط یه سوال یکی نظام قذیم باشه برا کنکور امسال صد در صد باید ترمیم بده؟؟اینو خبر داری

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

تو مصاحبه شرایطتت واضح گفته شده بود

اگه آره که اوکی هست 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

فکر کنم بومی گزینی فرهنگیان یعنی بعدا محل خدمتت فقط استان خودته .مثلا شما تهران درس میخونی برمیگردی شهرستان استان خودت تدریس میکنی. من میشناسم طرف مال استان سمنان هست تهران قبول شد. الان داره از امسال شهرستان خودشون تدریس میکنه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

منم قاطیم بین من منطقه ۱ تهرانم با بومی خراسان شمالی  و حالا فرهنگیان تهران قبول شدم&nbs ...

محل خدمتت تهرانه؟

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
خودشون میدونن شرایطم مگه نه کور ک نیستن ؟؟

آره بابا قبولی 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((