خیلی بدمهمونم درحالی که کوچکترین مشکل مالی ندارم شوهرم فوق العادست و هرکاری خواستم کرده به خاطرم اومد شهرمامانم اینا خونه خرید ولی خودم گندم خیلی خیلی حتی با خانواده خودمم نمیسازم کاش بمیرم
وا خب برو پیش روانشناس رو خودت کار کن بجای اینکه مرگ بخوای
البته همه ی ما دستخط های متفاوتی داریم. دقیقا مثل اثر انگشت و دی ان ای، همین بهمون یادآوری می کنه که هرکسی منحصر به فرده. فکر و احساسمون رو باید بروز بدیم، چون متعلق به خودمونه:خاص و متمایز. من در مورد دنیا با تو هم نظر نیستم و هیچ عیبی هم نداره. قرار نیست فکر و احساس ما مثل هم باشه. ما گوسفند نیستیم. موافقت کردن با کسی سر چیزی یه انتخابه. همیشه این رو یادت باشه. زندگیت رو صرف این نکن که شبیه یکی دیگه بشی.تصمیم بگیر که میخوای چه جوری باشی و به همون ادم تبدیل شو. دیزی دارکر
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
من عاشق مهمون اومدن و اینام. رفت و آمد کردن کلا. ولی نمیشه. چون از لحاظ مالی خیلی دست و بالمون بسته اس
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
دقیقا فقط دوس دارم تو خلوت خودمو همسرم و دخترم باشم
منم اینجوریم عیب نداره
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️