2777
2789

منم دلم گریه میخواد

هم مادرم و هم همسر هم تو دلم ذوق و شوق درس خوندن و شاغل شدن هست

نمیفهمم چی درسته چی غلط

شرایطم سخته 

سه هفتس نتونستم کتاب دستم بگیرم درگیر دندون بچه و مریضی و از شیر گرفتن و ...😔بغضم گرفته 

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دلم گریه میخواد هم مادرم و هم همسر هم تو دلم ذوق و شوق درس خوندن و شاغل شدن هست نمیفهمم چی درس ...

میفهمنت‌ سخته ولی هرچقدر بیشتر فکر کنیم سخت تر میشه فقط انجامش بده اونوقت میبینی زیادم سخت نبوده

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

میفهمنت‌ سخته ولی هرچقدر بیشتر فکر کنیم سخت تر میشه فقط انجامش بده اونوقت میبینی زیادم سخت نبوده

چند ماهه شروع کردم گلم 

اما از بعدش میترسم 

با وجود شوهر و بچه ... دانشگاه ... بدون کمکی

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
چند ماهه شروع کردم گلم  اما از بعدش میترسم  با وجود شوهر و بچه ... دانشگاه ... بدون کمکی

مادر منم کنار دندون درد و کریه های خواهرم درشو خوند فرهنگیان قبول شد امسال بازنشست میشه

مادر منم کنار دندون درد و کریه های خواهرم درشو خوند فرهنگیان قبول شد امسال بازنشست میشه

راس میگی😍

چقد خوب که امشب این حرفو از زبونت شنیدم 

نور امبد تو دلم روشن شد 

خودت خوشحالی از اینکه مادرت فرهنگی و شاغل بوده ؟ کمبودی حس نکردی بابت این قضیه و اذیت نشدی ؟دوس نداشتی خانه دار میبود ؟

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
راس میگی😍 چقد خوب که امشب این حرفو از زبونت شنیدم  نور امبد تو دلم روشن شد  خودت خوشحا ...

والا من که بچه دومم از وقتی چشم باز کردم شیرخوارگاه‌ مهد... بودم یعی اولین پاییزی که خونه بودم کرونا بهم دادش 😅خودم مادر شم کارمندی و شغل اداری انتخاب نمیکنم ولی از طرفی هم بنظرم زن باید استقلال مالی داشته باشه برای خودش خوبه. ایشالا هر چی براتون خیره پیش بیاد با تلاش خودتون🥰

والا من که بچه دومم از وقتی چشم باز کردم شیرخوارگاه‌ مهد... بودم یعی اولین پاییزی که خونه بودم کرونا ...

اوف همینا میترسونه منو 😪

خدا خودش راه درستو نشونم بده

ممنون بابت دعات عزیزدلم

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱