الان حس میکنم دست چپم که دو تا آمپول زدم گاهی بیحس میشه خیلی میترسم از قلبم نباشه چون سمت چپ خطرناک کسی تجربه داره ؟
چرا نزدم پام؟ چون دکتر گفت عضلانی پرستار مرد بود زد تو بازوم
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
بعضی مواقع بخصوص موقع پیاده روی دستم از بالا تا پایین انگار خونرسانیش کم میشه بیخس میشه بعد خوب میشه ...
من این امپول رو زده بودم برای من فقط گرگرفتی و درد تخمدان رو داشت.
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
من این امپول رو زده بودم برای من فقط گرگرفتی و درد تخمدان رو داشت.
از درد اینا که آره خیلی اذیت شدم نتیجه اینکه منفی شد باردار نشدم ....این ماه طبیعی اقدام کردم ولی دستم اذیت میکنه یکم
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
البته دو تا از این زیر پوستی بود زد بازو یکی نوشته بود عضلانی باز زد برام تو بازو
از درد اینا که آره خیلی اذیت شدم نتیجه اینکه منفی شد باردار نشدم ....این ماه طبیعی اقدام کردم ولی دس ...
درد دستت رو پیگیری کن شاید از چیز دیگه باشه شاید از اضطرابه یا دور از جون مثلا دیسک گردن باشه. چون همین علائم رو داره بی حس شدن و گزگز کردن
منم ماه بعد از امپول طبیعی باردار شدم
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
درد دستت رو پیگیری کن شاید از چیز دیگه باشه شاید از اضطرابه یا دور از جون مثلا دیسک گردن باشه. چون ه ...
بسلامتی عزیزم .حالا منتظرم ۲۳ ام ببینم مثبت یا نه بعد برم دکتر ...انشالله منم مثبت میرم پیش همون دکترم میگم بهش
احتمالا بد زده ..دست ضعیفتره برای همین به پا بزنن بهتره
آره احتمال میدم خودمم .توکل بر خدا
سلام عزیزم اون قسمت که توپست گفتید رحممو دوختم تا بچه سقط نشه اون پیام برام خییییلی مهم بود ...
عزیزم عمل سرکلاژ تمام دکترهای زنان انجام میدن ...یعنی یه چیزی هست به نام طول سرویکس که همون اندازه دهانه رحم اگه کمتر از یه سایزی باشه خود دکتر زنانت اون عمل تو بیمارستان خودش انجام میده ..چیزی نیس که فقط یه دکتر یا یه جای خاص انجام بدن خیالت راحت .تازه من اگه باردار بشم این سری باز ببینم استرس سقط دارم تا قبل ۴ ماهگی وقت دارم سزکلاژ بشم خیلی از دکترا میگن استراحت مطلق کن ولی من در کنار استراحت مطلق این کار میکنم که استرس نداشته باشم و در ضمن روزی که سزارین شدم اون نخ سرکلاژ رو دکتر برداشت ....البته طبیعی باید زایمان میکردم ولی خودم خواستم سر اختیاری بشم
سلام عزیزم اون قسمت که توپست گفتید رحممو دوختم تا بچه سقط نشه اون پیام برام خییییلی مهم بود ...
من شیرازم ولی سر دخترم یزد بودم اونجا انجام دادم ولی همین جا دکترم گفته بود بهم ممکن لازم باشه انجام بدی ولی من به دلایلی شیراز نبودم بارداری ام رو یزد بودم اون موقع