2777
2789

اصلا کربلا رفتنم یهویی شد یهو بدون هیچ مقدمه ولی من از قبل محرم رفتم پاسپورت گرفتم عجیب بود که دو روزه پاسپورتم اومد چون مامانم اینا بار اولی که میخواستن برن پاسپوراتشون ۱۴ روز طول کشید تو روز عادی 

ادامه دارد...

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج

چ خوب..منم امسال تولدم هدیه میخام از خدا عشقمو بم بده 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ خوب..منم امسال تولدم هدیه میخام از خدا عشقمو بم بده 

هدیه تولدت منم همینه فقط عشقمو از امام حسین میخوام

همون بار اولم قرار بود منم باهاشون برم حتی چون شناسنامم ثبت احوال بود برای عکس دار کردن بهمون یه برگه دادن که بتونیم پاسپورت بگیریم ولی خب نمیدونم چرا نشد انقد دوندگی کردیم ولی اخرش من موندم اونا رفتن

ادامه دارد...

همون بار اولم قرار بود منم باهاشون برم حتی چون شناسنامم ثبت احوال بود برای عکس دار کردن بهمون یه برگ ...

خب

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خلاصه من چن وقت پیش ختم ۱۲۴ هزار صلوات رو همینجا تو نی نی سایت دیدم منم که یه چی ازخدا میخوام تا نده ولکن نیستم که شروع کردم ۱۴ تا ازخواسته هامو نوشتم کربلام یکی ازاونا بود 

خلاصه گذشت تا خانواده مادریم تصمیم گرفتن برای کربلا رفتن منم به مامانم گفتم مام بریم بابام مخالف بود گفت بمونید با خودم برید ولی منو مامانم وقتی یه کاری بخواییم انجام بدیم تا تهش باید بریم خلاصه اوکی شد باکلی سخت گیرایی بابام 

من از وقتی فهمیدم رفتنمون جدی انقدر ذوق شوق دارم انقدر هیجان دارم انقدر خوشحالم میدونم جواب همه سوالام اونجاس انگار برم اونجا همه چی قراره درست بشه 

خلاصه برسیم جای جذابش من تولدم ۲۵ مهر هستش خیلی دوسداشتم روز تولدم کربلا باشم هدیه تولدمو بگیرم دست پر بیام ولی

کاروان ما ۱۲ آبان قرار بود حرکت کنه 

امروز داییم زنگ زد گفت پاسپورت کارت ملیاتونو بیار یه جای دیگه تو مهرشهر کرج آشنا پیدا کردم با اونا میریم خدماتشون بهتره منم مدارکو دادم با مامانم رفتم خرید چون شاغلم فقط جمعه ها خونم

غروب که خونه خواهرم بودم داییم زنگ زد گفت ۲۱ مهر حرکت میکنیم انقدر شکه شدم انقدر خوشحال شدم که روز تولدم کربلام که نگم درست همونی شد که میخواستم واقعا برام عجیب بود 

اینم از ماجرای کربلای من که البته هنوز نرفتم تا ۲۱ مهر وقت زیاده انقد ذوق داشتم که خواستم جایی بنویسم که بعدها وقتی دیدم حس وحال الانمو بفهمم یادم بیادش😍

خدا جونم شکرت🤲🏻❤️

@کتبدیلت  

ممنونم که به یادم بودی خواستم جبران کنم براتون اگر اشکالی نداره اسمتونو بدونم تا وقتی که رفتم براتون زیارت عاشورا بخونم

@afsooonnn  

سلام عزیزم شما همیشه منو تو بهترین مطالب یاد میکنی این بار خواستم بخش کوچیکشو جبران کنم اگر مشکلی نداره اسمتون بدونم اونجا زیارت عاشورا براتون بخونم