2777
2789
عنوان

بهم بگید چی بگمممم؟

86 بازدید | 13 پست

بچه هاااا تروخدا بگین چطوری به همسایه ای که شبها سروصدا میکنه صدای گوم گوم میاد از خونه اش تذکر بدم؟؟؟

یه جمله ای یه کلمه ای واقعا چه حرفی بگم؟ 

مثلا بگم مراعات کنید؟ 

گوم گوم صدای چیه 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گوم گوم صدای چیه 

نمیدونم صدای چیه؟؟ ببین از صبح تا شب ساکته بعد ۱۱ شب به بهد شروع میکنه به کوبیدن... 

سوالم اینه چرا فقط شبا؟؟

پدرم میگه دخترشون ظاهرا از این ورزشهای رزمی کار میکنه میگم نکنه اونه؟؟

یا صدای تعمیراته

ولی آخه نصف شب؟ 

اره بگو شبا کمتر سروصدا راه بندازید ما اذیت میشیم اگه شعور داشته باشه رعایت میکنه اگه نه بدتر میکنه

همون لحظه برم؟ که نصفه شبه؟  یا بذارم مثلا فردا اگه دیدمش بگم؟ 

بیخشید میپرسم آخه نمیدونم کدومش بهتر جواب میده

سلام عزیزم از اونجایی که شوهرم صبح ها میره سرکار و شب ها موقع استراحتشه اگه لطف کنی شب ها سر و صدا ...

مرسی عزیزم البته مجردم 🙈

چون هیچکس نمیره تذکر بده گفتم من برم در نهایت بگم ما شبها زود میخوابیم ... فقط با چه لحنی بگم جدی یا مهربون 😐

مرسی عزیزم البته مجردم 🙈 چون هیچکس نمیره تذکر بده گفتم من برم در نهایت بگم ما شبها زود میخوابیم .. ...

نه اینجوری نگو.بعدا میبینتت که شب بیداری.

بگو اگه میشه لطفا یکم رعایت کنید یکم سر و صدا اذیتمون می کنه.

بستگی داره چقدر صمیمی هستین ولی دفعه اول با مهربونی بگو

نه اینجوری نگو.بعدا میبینتت که شب بیداری. بگو اگه میشه لطفا یکم رعایت کنید یکم سر و صدا اذیتمون می ...

مرسی عزیزم

مستاجرن ۱ ماهیه اومدن. پس همینطوری میگم ایشالا که لج نکنن

شما صاحبخونه اید یا تو یه اپارتمانید؟

باورت میشه خونه ها ویلاییه؟ از توی دیوارها صدای کوبیدنشون و دویدنشون میاد.. ما صاحبخونه ایم 

اونا مستاجرن صاحبخشونم کلا یه شهر دیگه زندگی میکنه...

اینا از صبح تا شب هم ساکتن فقط ۱۱ شب به بعد شروع به کوبیدن و دویدن میکنن خیلی عجیبه واسم