2777
2789

بیچاره اون بچه که مادره به جای درست کردن زندگی فکر طلاقه و ازدواج مجدد اونم به این سرعت... دمش گرم واقعا مرزای خیانت و جابه جا کردن

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
آخه من خوندم نوشته بود اگر طلاق توافقی باشه طلاق میگیرن

نه اصلا بحث توافق مطرح نیست، قصد طلاق داشته باشند خب جدا از هم زندگی می کنند ولی صیغه طلاق جاری نمیشه و قانونی و شرعی زن و شوهر هستند 

قصد جسارت ندارم، جهت اطلاع میگم، خانمی که شرعا از همسرش طلاق نگرفته، یا طلاق گرفته ولی دوران عده اش تمام نشده، اگر رابطه جنسی با مرد دیگری برقرار کنه تا ابد برای اون مرد حرام ابدی خواهد شد 

این رو گفتم چون قبلاً شخصی با همچین مشکلی اینجا تاپیک زده بود و دنبال راه حلی بود که اصلا وجود نداره 

خدای نکرده قصد توهین به شما رو ندارم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینین عده طلاق سه طهره یعنی سه تا پاکی زن که تقریبا میشه سه ماه حالا با چند روز اختلاف حالا زن بار ...

ممنونم عزیزم پس اگر یه خانم طلاق بگیره مثلا دوماهه باشه ماه ششم بارداری می‌تونه ازدواج کنه یا نه باید صبر کنه تا ماه آخر و بچه به دنیا بیاذ؟

خیلی باحال بود فکر کرد من انقد زرنگم هم در آستانه طلاق هم باردار هم باززفکر ازدواج من حتی یه پارتنر ...

خب پس رمانتم یکم قابل باور بنویس 😂

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

ممنونم عزیزم پس اگر یه خانم طلاق بگیره مثلا دوماهه باشه ماه ششم بارداری می‌تونه ازدواج کنه یا نه بای ...

بچه به دنیا بیاد 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴