2777
2789
عنوان

اعصابم خرده بشکنه دستی ک نمک نداره

186 بازدید | 12 پست

دو سه شب هست ک خواهرشوهرم حالش خوب نیس دیشب موقع اومدن همسرم ب خونشون بهم زنگ زد که من رسیدم میرم شام کارام میکنم میخابم منم گفتم باشه صبح زنگ زدم مادرشوهرم که حال خواهرشوهر بپرسم از اون فهمیدم که دیشب رفتن بیمارسنان و تا ساعت ۳ نصف شب کارشون طول کشیده بعد فهمیدم دیشب شوهرم بهم دروغگفته ..خیلی ناراحتم این حرکتش زشت بود که بخاد دروغ بگه من برم بخابم منم خر ساده فک کنم واقعا رفته خابیده من حتی ب روش نیاوررم چرا دروغم گفتی فقط گفتم دیشب رفتی بیمارستان خوب کارری کزدی حالا چون دستش رو شده دو قورت نیمه اش باقیه با من بد حرف میزنه که چرا زنگ زدی امار گرفتی من برم ربطی ب تو نداره درصورتی که من اصلا از همخ جا بیخبر بودم خودمادرشوهر گفت حالا بهم میگه دم پر من نیا حوصله ندارم اعصابم ازت خرده ناراحتم منم ازش ناراحتم ولی هیچی نگفتم ب نظرتون چکار کنم تو این موقعه ها چه رفتاری درسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آش نخورده و دهن سوخته.. 

حدقل شاکی باش بگو بیخود بهم دروغ گفتی.. 

تا از این رفتارش دلت نسوزه.. 

بگو خوب کاری کردم آمار گرفتم.. حقمه.. 

این جوری حساب کار دستش میاد

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
آش نخورده و دهن سوخته..  حدقل شاکی باش بگو بیخود بهم دروغ گفتی..  تا از این رفتارش دلت ن ...

من با وجودی که کاری نکردم صداش برده بالا داد بیداد میکنه دلم سوخت دیگه گفنم ب من چه بشکنه دستی ک نمک نداره دیگه سراغ نمیگیرم ببینم حالش خوبه خوب نیس 😞

من با وجودی که کاری نکردم صداش برده بالا داد بیداد میکنه دلم سوخت دیگه گفنم ب من چه بشکنه دستی ک نمک ...

اشتباه کردی.. باید ب روش بیاری.. 

باید حق حقوقت مشخص باشه.. 

شما حقت بوده بدونی کجا بوده.. 

با سکوتت این حق رو از خودت میگیری.. آقا هم پر روتر میشه.. 

همین الان ب قیمت دعوا هم ک شده حقتو بگیر.. 

چون قطعً همین ی دفعه نیست.. 

تا کی باید سکوت کنی.؟! 

نمیشه ک تا ابد بی خیال این چیزا بشی پ خود خوری کنی.. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
اشتباه کردی.. باید ب روش بیاری..  باید حق حقوقت مشخص باشه..  شما حقت بوده بدونی کجا بوده ...

بعد میگه دست از کنجکاوی بردار اخه از کی تاحالا زنگ زدن احوال پرسیدن کنجکاوی شده نمیدونم چکار کنم همیشه خدا همینجور بوده هروقت مقصره هی صداش واسه من بالا میبره

بعد میگه دست از کنجکاوی بردار اخه از کی تاحالا زنگ زدن احوال پرسیدن کنجکاوی شده نمیدونم چکار کنم همی ...

بله چون  شما از اول کوتاه اومدی..

آقا هم فک میکنه لیاقت اینو ک ی خبر ب شما از خودش بده رو نداری.. 

در نتیجه فک میکنه کار غلط رو شما انجام میدی ن خودش. 

بله چون  شما از اول کوتاه اومدی..  آقا هم فک میکنه لیاقت اینو ک ی خبر ب شما از خودش بده ر ...

من فقط ملاحظه میکنم ک ارامش زندگی ب هم نخوره داخلش قهر دعوا ب وجود نیاد 

من فقط ملاحظه میکنم ک ارامش زندگی ب هم نخوره داخلش قهر دعوا ب وجود نیاد 

ببینید هر چیزی افراط و تفریطش خوب نیست.. 

ملاحظه ی زیادی هم باعث میشه شخصیت خودت خرد بشه. 

مثلً این اسمش دعوا نیست پس چیه؟! 

اگه از همون اول از حقت دفاع کرده بودی الان آقا هم یاد گرفته بود ب شما احترام بزاره و خبر بده بهتون.. 

الان هم این مشکلات دلخوری و ناراحتی نبود.