2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معجون سرماخوردگی درست کن بخور گل گاوزبان ولیموعمانی با نبات یاعسل  دم کن بخور دم نوش آویشن هم خوبه بخور سوپ,لیموشیرین ,شلغم وقرص سرماخوردگی ,استراحت ,ان شاالله زود خوب میشی

😏B

حداقل فردا نرو بقیه رو درگیر میکنی یا حداقل ماسک بزن

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

بری هم کلی آدمو مریض میکنی و تو خرج درمان میندازی

چقدرم هزینه های درمانی زیاد شده

امروز بچم‌بردم دکتر سرما خورده ویزیت و‌داروهاش پونصد شده یه ۱۵۰ تونم لیمو شیرین و سیب گرفتم برای آب میوه 

فکر کن هر خانواده بخواد واسه یه سرما خوردگی اینجور هزینه کنه چقدر زیاد میشه واسه اونایی که چند تا بچه دارند

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

استامبنوفن کدوئین بخور سرپا میشی

کدئین فیل از پا میندازه 😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نرو کلاس چندی بقیه گناه دارن  دخترم پیشه سرما خورده ازدیشب فردا نمیفرستمش

تبش هم بالاست ؟

پسر منم دیشب مریض شده

دکتر گفت تا یکشنبه تب داره دختر شما هم تب داره؟

تبش هم بالاست ؟ پسر منم دیشب مریض شده دکتر گفت تا یکشنبه تب داره دختر شما هم تب داره؟

نه فعلا عطسه ابریزش بینی داره و بسیار بد اخلاقو بی حوصله

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔