2777
2789
عنوان

خانمای متاهل تشریف بیارید

178 بازدید | 20 پست

سلام دوستان شبتون بخیر. یه سوال داشتم.اقایی که سالها با خانمش رابطه جنسی گرمی داشتن. بعد الان بعد از ده سال شروع کرده به خوردن قرص تاخیری.علتش چیه؟پیش خودم میگم لابد بدون قرص دیگه تحریک نمیشه و مجبوره.ایا درستع طرز فکرم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص چیه؟؟ داروخانه ها میدن همینجوری؟

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

حس میکنم به دلیل تغییرات ظاهری و کاهش وزنم،دیگه مثل سابق براش جذاب نیستم و تحریک نمیشه.برای همین از این قرص استفاده میکنه. آخه قبلا چنین کاری نمیکرد. لااقل اینکه من ندیدم.الانم پنهانی از من مصرف کرده

نه فکرنکنم ربطی داسته باشه

اینو معمولا میخورن واسه لذت بیشتر

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

حس میکنم به دلیل تغییرات ظاهری و کاهش وزنم،دیگه مثل سابق براش جذاب نیستم و تحریک نمیشه.برای همین از ...

شاید خجالت میکشه ارت

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من میگم رک بهش بگو خودتم راحت میشی

عزیزم تاخیری اسمش روشه برای طولانی کردن زمان نعوظ وس.کس هست .وربطی به تحریک نداره 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
آاه همیشه عالی بوده.چرا باید استفاده کنه؟نمیخوام از خودش بپرسم چون پنهانی مصرفش کرده 

شاید ببخشید رک مبگم زود چیز میشه دلش میخواد بیشتر طول بکشه روش نشده بهت بگه خب