2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و ناراحت کردم ؟؟

375 بازدید | 21 پست

بحث ازدواج و معرف بود من گفتم منم لعنت زیاد میفرستم به معرف مون  بعد پدرشوهرم گفت مگه خوبید و راضی هستی از اون تشکر میکنی منم گفتم تا حالا نشده راضی باشم. جاریمم سریع بحث و عوض کرد بالا نگیره بحث. ولی خب مادرشوهرم ناراحت شد رفت تو قیافه ولی من راضی نیستم چون وضع مالی خانواده شوهرم معمولی هست پدرم پولدار درسته شاید بگید خودت بله دادی اما تقصیر پدرم شد گفت خوبه اخلاقش خوبه سالمه فلان ولی الان وضع مالیش خوب نیست شوهرم منم ناراضی ام کاش هرکس با هم کفو خودش ازدواج کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم برای شوهرت سوخت

بعدش  هر حرفی رو هرجا نمیزنن 

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

فقط بی پوله؟؟؟ یا اخلاقای بد دیگه ای هم داره؟؟؟اگر فقط به خاطر پول اینطور صراحتا بهشون توهین کردی حق دارن ناراحت بشن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

خوب پول میاد ولی اخلاق بعدا درست نمیشه .به خدا خانواده خوبین .هرکس بود جرواجرت کرده بود .ناشکری دیگه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

فقط بی پوله؟؟؟ یا اخلاقای بد دیگه ای هم داره؟؟؟اگر فقط به خاطر پول اینطور صراحتا بهشون توهین کردی حق ...

نه من حرفی از بی پولی نزدم اصلا فقط گفتم راضی نیستم بعدش هم شوهرم خیلی لوسه و اخلاقاش دوست ندارم فقط سالمه اهل سیگار مشروب خیانت رفیق نبست