2777
2789
عنوان

ناراحتم ازخواهرم

496 بازدید | 19 پست

بچه ها ازدست خواهرم خیلی ناراحتم وقتی مریض میشه من را خیلی تحویل میگیره ومرتب زنگ میزنه که برم پیشش کمکش کنم منم میرم چون دوسش دارم ولی وقتی سالم میشه مهمانی وگشت وتفریحشو با داداش وزنداداشم وفامیلای شوهرش میره بنظرتون چکارکنم ?

😏B

از دست خودتون ناراحت باشید که اجازه میدین اینطوری باهاتون رفتار بشه و بعدشم غصه نداره که.دفعه دیگه که زنگ زد شما هم از سر باز کنید.کسی رو دوست داشته باشید که شما رو دوست داره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر منم غم و غصه هاش برا منه عشق و حالش با دوستاش و خانواده شوهرشه ، تازه مدام ازشون ناله میکنه ولی حسابی هم باهاشون خوش میگذرونه 

منم که هیچ کسی رو ندارم نه رفیقی نه فامیلی هیچکی رو

خواهر منم غم و غصه هاش برا منه عشق و حالش با دوستاش و خانواده شوهرشه ، تازه مدام ازشون ناله میکنه ول ...

تازه مثل خودمی عزیزم من بدون دعوت خونه هاشونم نمیرم به غیراز موقع  مریضی هاشون 

😏B
تازه مثل خودمی عزیزم من بدون دعوت خونه هاشونم نمیرم به غیراز موقع  مریضی هاشون

عزیزم دفعه بعد بگو بهتر به زن داداش زنگ بزنی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میدونی خواهرم خیلی باسیاست جوری رفتارمیکنه که دقیق آدم عذاب وجدان میگیره

واضح بهش بگو

بگو چون خواهرمی بهت میگم این رابطه خواهری و دوست دارم و نمی خوام خراب شه ولی از این کارت دلگیرم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️