2777
2789

اگه گفتن بلایک

یک عدد دختر انقلابی:)                                     چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه»  چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف   یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند       قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙                   شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡             #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم.     تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل  برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اگر صرفا می خوای یه پولی خرج کنی و مدرکی بگیری برو

ولی اگر واقعا می خوای چیزی یادبگیری به نظرم اصلا به درد نمی خوره اگر کلاسها غیرحضوری باشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

به نظرم اگر صرفا می خوای یه پولی خرج کنی و مدرکی بگیری برو ولی اگر واقعا می خوای چیزی یادبگیری به ن ...

منم پیام نور قبول شدم که آخرین اولویتم بود..و اینکه تحقیق کردم برای رشته های مثل علوم تربیتی و روانشناسی و حقوق چون ازمون استخدامی دارن فرقی نداره مدرکت از کدوم دانشگاه باشه 🤔

منم پیام نور قبول شدم که آخرین اولویتم بود..و اینکه تحقیق کردم برای رشته های مثل علوم تربیتی و روانش ...

گفتمکه بحث من مدرکش نیست

من نمی دونم کلاس حضوری دارید یا نه یا کیفیت آموزش شما چطوریه

ولی من تجربه ارشد و کلاسهای مجازی رو دارم و کیفیت آموزش افتضاح یعنی شما رسما خودت استاد خودتی و از رو کتاب می خونی و بعدم میری امتحان میدی نهایتش بعد مطالعاتت  چهارتا اشکال داشته باشی بتونی از استاد بپرسی

وگرنه اکثر درسها چیزی به اسم درس دادن استاد وجود نداره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️