2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🥺🥺

433 بازدید | 59 پست

بیاین حرف بزنیم 

در چه حالین در چه فکرین؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

دل منم گرفته

تو صدام بغض

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم🥺

من خداروشکر خوبم پر انرژی و خوشحال 

چون چند تا گل سفارش دادم فردا میرسه دستم خیلی ذوق دارم

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

منم دلم گرفته بغض تنهایی 🥺چه دنیایی شده آدم خوبا در حال غصه خورذن اونایی ک بدن خوشبختن😥 پسرمو نمیزاره ببینم نه تلفنی حرف بزنم ، نشستم اینجا دارم غصه میخورم کاش خدا بجای اینهمه آدم این مرد رو از رو زمینش برداره

خداا❤️❤️

غروب جمعه س دیگ.دل همه میگیره..من الان میخووام‌برم‌حمام‌.بعدش بشینم درس بخونم و تست بزنم ک فردا ی امتحان سختتتتت دارم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
من دلتنگم دلم‌گرفته میخوام گریه کنم ولی اشکم نمیاد🥲 ی بغض سنگین تو گلومه

ی سوال.

طبیعیه ک من با اینکه هر روز از دور و گاهی از نردیک میبینمش،همیشع دلتنگشم؟ چرا اینقد وابسته شدم؟ راهیو میدونی ک وابستگیمو قطع کنم؟ چون سال بعد دیگ پیشم نیس

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

منممم

دلم داره میترکه

از خودم ناراحتم 

از اینکه هیچی نشدم

نه درسم رو خوب خوندم ک رشته ی تاپی بیارم نه تونستم شاغل بشم 

همش چشمم به دست شوهرم بود

همش دستم دراز بود

از خودم ک هیچی نشدم بدم میاد

هیچ موفقیتی تو زندگی ندارم 

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

من از دل گرفتگی ب مرحله اعصاب خوردی رسیدم بس ک از دست برادر شوهر بی شعورم دارم حرص میخورم 

بیکار و بدون خونه اومده تهران آوار شده سر زندگی من 

معلومم نیست کی بره 

دیشب بدون اطلاع ما موتورش رو توی کوچه پارک کرده خودشم رفته توی نیسان همسایه ک فامیلمونم میشه خوابیده 

همسایه ها خبر دادن 

شرف همسرمو برده با این کارش این بی شعور 

معلومم نیست کی بره 

دعا کنید زود بره

ی سوال. طبیعیه ک من با اینکه هر روز از دور و گاهی از نردیک میبینمش،همیشع دلتنگشم؟ چرا اینقد وابسته ...

اره

میشه حتی کنارشم باشی و دلت براش تنگ‌باشه🥲

نمیدونم

وابسته بودن خیلی سخته

من اون از چشمم افتاده ولی خیلی میخوامش هنوز

خیلی دوسش دارم هنوز

چرا سال بعد دیگه کنارت نیست؟