2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 59 پست
درکت میکنم منم ی روزی نمیزاشتن مامانمو ببینم 

چهارساله طلاق گرفتم ،،بخاطر یه زن دیگه ولم کرد الان با همون زن با بچه هام منو عذاب میده نابودم تنهام افسردم کردن ، خاطره میمونه برا بچه هام محبت مادر چی

خداا❤️❤️
 همیشه دلت خوش باشه  برای کی هست

برای خودم خریدم دیگه😍😍

بنظرم تو هم برو تو نت یکم گل و گیاه ببین، یکیشو بپسند فردا برو گلخونه برا خودت بخر

نمیدونیدچقد حالت خوب میشه ک

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الهی عزیزم چه سخت ، پسرت چندسالشه چندوقته ندیدیش

کلاس سومه ،، ده روزه نمیزاره صداشم بشنوم زنگ زد ک حالش بده غش کرده ،ساعت دوازده شب رفتم دم در خونش با زنش حلو پنجره مسخرم کردن ، داد بیداد کردم بچه رو فرستاد پایین ،،بچم گفت مامان برو الکی میگن من حالم خوبه😭

خداا❤️❤️
کلاس سومه ،، ده روزه نمیزاره صداشم بشنوم زنگ زد ک حالش بده غش کرده ،ساعت دوازده شب رفتم دم در خونش ب ...

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خب پس همون زیر پست بگو تگش کنن یبار که کامنتای اینطور پستارو میخوندم پسریو ک تگ کرده بودن گفته بود ...

باشه عزیزم امتحانش میکنم مرسی

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
چهارساله طلاق گرفتم ،،بخاطر یه زن دیگه ولم کرد الان با همون زن با بچه هام منو عذاب میده نابودم تنهام ...

اوهوم منم تا دوسال ختی نمیتونستم زنگ بزنم به مامانم 

پپیش بابام و زنو بچه هاش بود خیـــلی بده 

برای من خیلی وحشتناک🥲 روز ها رو میشمارم تموم بشه 

جدی چرا عزیزم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
من دوری از خانواده خیلی سختمه

ترم اولی؟

ترم یازدهم عزیزم😄

یازده؟؟؟