2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 

که چی بشه 

اگه واقعیت داشته باشه دوتا فرضیه پیش میاد اگه نکشتت که باعث کلی بد بیاری تو زندگیت میشه و زندگیت بدتر از قبلش میشه 

اگه باعث مرگت هم بشه که همون خودکشی حساب میشه 

شایدم دیوونه بشی چون یکی از کاربرای اینجا میگفت برل داداشش همچین طلسمی گرفته خواهرش دیوونه شده تیمارستان بستریش کردن

زیرخاک هم بری باز اونجا  نکیر منکر میان بالا سرت خلاصه اوتجام اسایشی نیست پاشوددو رکعت نماز بخون 

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹