بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا همچین چیزی هس؟ اگه باشه که اینجوری همه همدیگه رو راحت میکشن
طلسم سیاه نوشتنش کار هر کسی نیست البته این دعا نویسای الان همشون کلاهبردارن اما قدیم بوده طرف با اجنه ذر ارتباطه یه اجنه رو میفرستن تا طرف مورد نظر روانی کنه بعدم طرف هوشش از دست میده دست به خودکشی میزنع
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹
چه ربطی ب خواهرش داشت ؟ خودش چیزیش نشده؟ من اعتقاد ندارم ب طلسم ولی نمیدونم چرا هرکه ب این چیزا باور ...
اصلا نباید سمت این چیزا رفت دوستم رفت دنبالش یه احنه دختر 3سالش خیلی ازار داد اسایش نداشتن
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹
عزیزم هیچ کس دراین دنیا در رفاهذاسایش نیست خدا خودش گفته همانا شما را در سختی افریدیم تا ازموده امتحان شوید بهش توکل کن اونع که برامون جز خیر چیزی نمیخواد
آها، اگهقراره اینجوری باشه که طرف همون اول خودکشی کنه راحتره! فککردم یجور دیکه طرف کشته میشه ...
نه عزیزم اینطورام نیست