2777
2789
عنوان

غذا چی درست کنم؟؟

179 بازدید | 20 پست

سویا سرخ کنم با پیاز داغ و سیب زمینی سرخ شده و سوسیس سرخ شده و رب قاطی کنم؟؟؟خودم که نمیخورم برای آقای همسر میخوام 

خودم هیچی جز بستنی مستنی و شیرینی اینا نمیتونم بخورم🥺🤢کم بدبختی داشتم این ویارم بهم اضاف شد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساندویچ مرغ

نمیتونم بوی مرغ تحمل کنم نه توروخدا😭😭

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

سویا فقط داخلش نریز بقزه خوبه

شوهرم خودش دوست داره فک نکنی میخوام بندازم بهش😂😂😂🤣یبار مامانم درست کرد اینم عاشقش شد گفت اینو برام درست کن

سلام سوسیس بندری درست کن

پیاز فراوان و رب و ادویه

دیگه چیزی نزن بهش

خودتم برو دکتر قرص اشتهااور بگیر وضدتهوع و غذا بخور اون طفلک وزن بگیره وخودتم ضعیف نشی

یادمه سال های ۸۸و۸۹  نه ماه بارداریم بود که  قرص اشتهااور میخوردم دکترم داد عالی بود تک فرزند پسرم ۳ کیلو و۱۵۰ شد

ویارم حدی داره  از ویارتون سواستفاده نکنید  به هیکلت نهاییتون فکر کنید چی میشید بعد زایم ...

دوست عزیز میگم من نمیتونم زیاد چیزی بخورم😐وات د فاز