2777
2789
عنوان

توروخدا به من مادر کمک کنید

163 بازدید | 18 پست

نوزاد پنجاه روزه دارم رفلاکس داره نمیتونه خوب شیر بخوره میخوره جیغ میزنه به خودش میپیچه دارو مصرف می‌کنه نمیدونم علت بی قراریش زیر سینه چیه توروخدا کمکم کنید خیلی مستأصل هستم 

تشک شیب دار براش بگیر پستونک‌بده شیر کم کم بهش بده انشالله بهتر میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه ی رفلاکسی شیر برمیگرده توی گلوش با سوزش گلوشو میسوزنه و هیچ لذتی از شیر خوردن نمیبره. 

اینو دکتر بچه م وقتی نوزاد بود بهم گفت. خدا رحمتشون کنه, داروی ساختگی بهمون داد تا ۴-۵ ماهگی بهش میدادم تا خوب شد. 

ضمنا باید کمی جای خوابش شیب داشته باشه یعنی سرش بالاتر از پاهاش باشه تا شیر برنگرده توی گلوش وقتی خوابه.

یه دکتر بهتر ببر واسه دارو

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

اگه موقعه شیر خوردن میپیچع به خودش زور میزنه بعدش دشویی.   حساسیت پروتئین گاوی شاید داره

ببر دکتر با ی آزمایش مشخص میشه

دختر منم اینجوری بود

پرهیز غذایی داری خودت تا ی سالگی خیلی چیزا رو نباید بخوری ماست شیر پنیر هرچیزی ک با شیر اینا درست میشه

اگه موقعه شیر خوردن میپیچع به خودش زور میزنه بعدش دشویی.   حساسیت پروتئین گاوی شاید داره ببر د ...

بخدا خیلی پرهیز میکنم اره زور میزنه و میپیچه ولی دستشویی نمیکنه فقط قرمز میشه جیغ میزنه نمیتونه شیر بخوره

بخدا خیلی پرهیز میکنم اره زور میزنه و میپیچه ولی دستشویی نمیکنه فقط قرمز میشه جیغ میزنه نمیتونه شیر ...

حساسیت  باید اسهال باشه

این طفلک نفخ داره

ببر دکتر شربت میده. شکمش ماساژ بره پاهاش مثل دوچرخه سواری  تا باد شکمش بیرون بده