2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین به پسرم چی بگم؟بیچاره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 86 پست
عزیزم ول نکردم. دقیقاً پشت در خونمون تو راه پله موکت پهن کردم بازی کردن. مگه میدونستم اونا چجوری بچ ...

اونارو نمیدونی.....................خودتو که میدونی باید مواظب بچت باشی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ای وای من 

بهش بگو هیچکس هیچکسییی جز خودت حق دست زدن به حای خوصوصیتو نداره حتی اگر راحت باشی پیشش 

با مشاورو حتما حرف برن نزار دیگه پیشش بازی کنه به مادر بچه اطلاع بده حتما 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه نمی‌ذارم. ولی بچمو چکار کنم؟ تا حالا اصلاً این شرایط براش پیش نیومد. میترسم بازم با بچه های دی ...

بهتره شرایطش بوجود نیاد ک تنها باشه با ی بچه تحت نظارت خودت بازی کنن تا یادش بره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم حتمازیارت عاشورابخون ان شاءالله پسرت ازذهنش میره منم لایک کن به همسرم نشون بدم که میگه بزاربچه ...

توکل بر خدا. دستت درد نکنه عزیزم.

نه بابا کوچه که اصصصصلاً.

ولی اینو توقع نداشتم. پشت در اتاق بودن.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بهتره شرایطش بوجود نیاد ک تنها باشه با ی بچه تحت نظارت خودت بازی کنن تا یادش بره

مدرسه چی؟

به بچه ها نگه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اکثر بچه ها این موضوعو تجربه می کنن و نباید خیلی بترسین

فقط براش توضیح بدین که دیگه تکرار نکنه

اما برام عجیبه که چرا به اون ناحیه اش دست زده

آمپولو که اونجا نمیزنن😑😑😑

بچه همسایه چقد سمه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چه ربطی ب مادرش داره تو این سن طبیعیه بچه ها ازین کارا میکنن پسرع کوچیکترم بوده بزرگتر ک نبوده ...

سو استفاده نبوده ولی چشم و گوشش حسابی بااااااززززز بوده

دستت درد نکنه. فردا بره مدرسه زنگ میزنم. منتظرم شوهرم بیاد خونه. برام شماره مشاوره پیدا کنه برم. و ...

خوکتور انقدر آزار نده توی شرایط فرهنگی واجتماعی فعلی برای خیلی ازخانواده ها ممکنه پیش بیاد باهرمشاوری حرف بزنی اول بهت توصیه میکنه که خودت آروم باشی و نزاری پسرت متوجه نگرانی ات بشه.اگر مشاور حضوری زمان میبره تاپیدا کنی فعلا برای شروع بهمون شماره زنگ بزن تاکمی بهتر بشی.نگران نباش پسرت کم سنه میتونی کمکش کنی عزیزم.

وای منم الان پسره اومد دنبال پسرم داد زدم گفتم نه. پسرم مشق داره. الان بیشتر نگران مدرسش شدم. اونج ...

خیلی خودتو حساس نشون نده ، اول ارامشتو حفظ کن بعدم زنگ بزن 480 مشاوره رایگان دارن زنگ بزن و بهشون بگو 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
عزیزم حتمازیارت عاشورابخون ان شاءالله پسرت ازذهنش میره منم لایک کن به همسرم نشون بدم که میگه بزاربچه ...

اره والا ماهم تازه اومدیم این ساختمون همسایه روبه روییمون پسر دارن ما دختر اینا باهم همسن هستن شایدم پسره کوچیک تر شوهرم اسرار شدید داره بذار بره جلو در براشون فرش پهن کن بازی کنن بگم به تو چه اصن دخالت میکنی یه اتفاقی برای بچه بیفته تو که سرکاری من میخوام تحمل کنم دگ

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اکثر بچه ها این موضوعو تجربه می کنن و نباید خیلی بترسین فقط براش توضیح بدین که دیگه تکرار نکنه اما ...

همین دیگه.

من میگم لابد جایی دیده یا از خواهر و برادر بزرگ‌ترش یاد گرفته.

۵ تا بچه هستن.

مادره وقت نمیکنه لباسهای بچه هارو عوض کنه.

همش یقه ها چرررک و کثیف.

حالم بهم میخوره بخدا.

ولی پسرم آنقدر جیغ و گریه میکرد که بذار برم بازی. آخرشم این بلا سرم اومد