2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین به پسرم چی بگم؟بیچاره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 86 پست
مدرسه می‌ره. کلاس اولیه. ما هم اینجا غریبیم کلاس خاصی نمی‌شناسم. هر چی بهش میگم میگه آخه راحت بودم ...

باید مثلا بهش بگی اون داره ازت سواستفاده می‌کنه ، اون بچه خوبی نبوده ، یا خدا ادمو میندازه جهنم. ولی اصلا باهاش برخورد بدی نداشته باش ، سعی کن کاملا از اون بچه دور نگهش داری و به ازای اینکه پسر خوبی هست بهش جایزه بدی ، بعدم یه سری توضیحات در مورد نوع لمس کردن بدن به بچه یاد بدید مثلا لمس خوب و لمس بد و مدام باهاش تمرین کنید ، درمورد کلاس هم با یه سرچ ساده تو گوگل میشه یه کلاس خوب رو پیدا کرد 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چه پسری😍😍😍😍😍

دعا کن برام. دست و پام داره میلرزه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

باید مثلا بهش بگی اون داره ازت سواستفاده می‌کنه ، اون بچه خوبی نبوده ، یا خدا ادمو میندازه جهنم. ولی ...

وای منم الان پسره اومد دنبال پسرم داد زدم گفتم نه. پسرم مشق داره.

الان بیشتر نگران مدرسش شدم.

اونجا بلایی سرش نیاد😭😭😭

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خیلی بده با مشاور حرف بزن برو دعوا کن بگو سر بچم چه بلایی آوردید اینارو میگه

منتظرم شوهرم بیاد باهاش مشورت کنم.

حالت تهوع گرفتم بخدا

دعا کن برام. دست و پام داره میلرزه

دورت بگردم،میدونم ناراحتی

از این اتفاقا واسه خیلی بچه ها میفته

هم دعوا کن بچه رو، هم دیگه به پسرت بگو باهاش نگرده پسر بدیه

بچه مراقبتش خیلی زیاده و سخته، مسئولیت مادری سنگینه

شما هم مادر با مسئولیتی هستی

اگه دیدی کسی مراقبت از بچش نمیکنه بدون اون بچه دیگه بچه نمیشه

خوبم باشه بد میشه

درکت میکنم.این اتفاق به شکل بدتری برای منم افتاد ولی دخترم بااینکه خیلی اذیت شده بود حرفهامو قبول کر ...

دستت درد نکنه. فردا بره مدرسه زنگ میزنم.

منتظرم شوهرم بیاد خونه. برام شماره مشاوره پیدا کنه برم.

وای وایییی😭😭😭

حواسشو پرت کن ببرش بیرون باشگاه بنویسش تخلیه هیجانی بشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مدرسه می‌ره. کلاس اولیه. ما هم اینجا غریبیم کلاس خاصی نمی‌شناسم. هر چی بهش میگم میگه آخه راحت بودم ...

عزیزم حتمازیارت عاشورابخون ان شاءالله پسرت ازذهنش میره منم لایک کن به همسرم نشون بدم که میگه بزاربچه بره کوچه

عزیزم کاش از قبلتر یادش میدادی جاهای خصوصیو و اینکه کسی دست زد سرو صدا راه بندازه و.... پس ...

یاد دادم. همش میگفتم عضو خصوصی رو به کسی نشون نده.

میگفت باشه. ولی....

به پسرت بگو مریضه دکتر گفته نرو پیشش یا بگو ازینجا رفتن یه مادرشم بگو ریدی بااین تربیتت

چه ربطی ب مادرش داره تو این سن طبیعیه بچه ها ازین کارا میکنن پسرع کوچیکترم بوده بزرگتر ک نبوده سو استفاده ای باشه