2777
2789
عنوان

دوست پسرم...

292 بازدید | 16 پست

امروز میخواستیم همو ببینیم و نتایج دانشگاه منم اومد رشته ای که دوست داشتم قبول شدم و یه رشته دیگه بعد چند بار بهش گفته بودم حقوق دوست دارم امروز گفت تو که شیمی دوست داشتی و کلا هرچی که بهش تا الان از علایقم گفته بودم سر رشتم رو برعکس جواب میداد

منم چیزی نگفتم گفت امروز جشن بگیریم و از این حرفا منم گفتم اوکیه بعد الان بهم گفته تو ساعت پنج بیا رباط کریم از اونجا بریم مام خونمون تهرانه..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه تو نباید بری اون باید بیاد دنبالت چه مسخره! خوبه والا تو دانشگاه قبول شدی اونوقت تو باید پاشی بر ...

اصلا بجز بحث دانشگاه درسته من برم اونجا و اون نیاد دنبالم؟

میخوایم بریم باغ یکی از دوستاش 

اصلا بجز بحث دانشگاه درسته من برم اونجا و اون نیاد دنبالم؟ میخوایم بریم باغ یکی از دوستاش 

اون باید بیاد دنبالت عزیزم والسلام 

رباط کریم نرو 

باهاش باغم نرو

بگو بیاد دنبالت برید تهران گردی 

اینهمه جا توی تهران اونوقت تو پاشی بکوبی بری رباط کریم پیش اون؟! غیرتش کجاس پس

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

نفر سوم اومده عزیزم ک اونم کنکوری هست

نه اخه میدونم و در جریان تمام کاراش هستم نفر سومی نیست ولی 

رفته بود شمال با یه تور به اصرار یکی از دوستاش بعد اونجا چند تا خانومه سی سال و بالاتر  بودن و بیشتر مرد و پسر بودن عکس دسته جمعی گرفته بودن اینم منو هاید کرد که نبینم بهشم گفتم هایدم کردی گفت نه و اینا ولی بین حرفاش سوتی داده از اون روز یکم حس خوبی ندارم

اون باید بیاد دنبالت عزیزم والسلام  رباط کریم نرو  باهاش باغم نرو بگو بیاد دنبالت برید ...

حس میکنم اون یکی دو باری که خودم رفتم بد عادتش کرده ولی من اون موقع خودشم دید بحرحال راه جادس و.. هر اتفاقی ممکنه برام بیوفته گوشیم چند باری از دسترس خارج شد مخصوصا که با اسنپ میرم خب خطرناکه و نمیدونم چطوری توجیح کنم براش