2777
2789
عنوان

دوست پسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 16 پست
حس میکنم اون یکی دو باری که خودم رفتم بد عادتش کرده ولی من اون موقع خودشم دید بحرحال راه جادس و.. هر ...

دقیقا جاده ی رباط کریم خطرناکه من خودم ساکن تهرانم مگه ببخشید دستم لای گیوتین باشه مجبور شم برم جاهایی مثل جاده ی رباط کریم و ...

اونم اگه ذره ای توی دلش محبت به تو باشه و روی تو حساس باشه نمیذاره پاشی اون جاده رو بری! حالا با اسنپ یا هرچی! تازه ماشینم که داره بیاد دنبالت خب 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

دقیقا جاده ی رباط کریم خطرناکه من خودم ساکن تهرانم مگه ببخشید دستم لای گیوتین باشه مجبور شم برم جاها ...

منم همینو میگم حالا یکم پیش زنگ زده بهم‌میگه خیلی شلوغه خودتم ببین من الان اگه از اینجا بیام دو ساعت طول میکشه بعد اگه میشه تو بیا گفتم ببینم چی میشه بعد برگشتم گفتم رفیقت که گفتی پیشته کیه گفت مگه همچیو باید بگم! خیلی بهم بر خورد اصلا رفتار اینجوری نداشتی بفد زنگ زد بهم که مثلا از دلم در بیاره گفت کجایی گفتم مگه باید همچیو بگم خودت یکم پیش گفتی گفت نه من این حرفو نزدم کسی که پیشم بود نمیدونم پنجاه سالش بود و.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.