2777
2789
عنوان

دک کردن مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 58 پست
گارام جان اینایی که گفتی هم واسه اس ام اس هم واسه زنگ بلک لیست داره؟
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خخخ یاد اون وویسه افتادم یه مدت تو تل گرام پخش شده بود یارو به دختره میگف بشه؟؟
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
خیلی جالبه گیر داده ب دختره دقیقا حرفایی که این میگه رو ب دختره میگه اون روز گوش میکردم چندشم شد حالا ب سرم اومد
عزیزم حتما به شوهرت بگو که دردسرنشه برات وبعد تو بازار سرچ کن CALL BLOCKER ونو نصب کن توگوشیت دیگه اگه زنگ بزنه گوشیت ردمیده.اس هم بده نمیاد برات میره تو اون نرم افزاره دکش کن گوربابای این مزاحم های عوضی
یه پنج هزار تومنی گذاشتم زیر فرش که یادم بره بعده ها پیداش کنم خوشحال شم.اما الان 3 ماهه از فکرش بیرون نمیام چکارکنم😂😂😆😆😆😆
وااای نادی جان خیلی ممنونم ازت برم پیداش کنم
طرف یا بچه اس مثلا تو اوج نوجوونی هست یا خیلی داهاتی ودخترندیده اس
یه پنج هزار تومنی گذاشتم زیر فرش که یادم بره بعده ها پیداش کنم خوشحال شم.اما الان 3 ماهه از فکرش بیرون نمیام چکارکنم😂😂😆😆😆😆
دختره انگار سوار ماشین یارو میشه اونم گیرمیده که روسریتو بیار جلو من بخدا از شوورت بیشرت دوست دارم ببرمت دم خونتون توروخدا بم زنگ بزن بیوفایی نکنیا
دختره انگار سوار ماشین یارو میشه اونم گیرمیده که روسریتو بیار جلو من بخدا از شوورت بیشرت دوست دارم ببرمت دم خونتون توروخدا بم زنگ بزن بیوفایی نکنیا
نادی جان دقیقا و جالب اینکه دریـــــــــغ از یک جو شخصیت