2777
2789
عنوان

دک کردن مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 58 پست
به منم یکی زنگ زد که میخوام باهات اشنا بشم گفتم لطفا مزاحم نشو قطع کردم و همون موقع به شوهرم گفتم دوباره زنگ زدد گوشیو دادم شوهرم جواب داد دیگه جرات نکرد زنگ بزنه حالا اون موقع من حامله بودم
مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️
بخدا از دست این آدمای خل وضع آدم راحتی نداره
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گدا رو تو ده راش نمیدن میخاد عکسشو واسم بفرسه
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
(:آنلاین پست ها : 528 عضویت:1394/11/18 1395/4/1 - 4:09 عصر شانیان ( 0 )
الان تو گوشیم یه جایی پیدا کردم زدم ولی نمیدونم کار میکنه یا نه باید یه شماره رو امتحان کنم شیطونه میگه شمارشو پخش کنم تو گروها مزاحمش بشن
ای باباااا الان دوباره زنگید انگار اون لیسته جواب نداد