2777
2789
عنوان

خرید خونه

88 بازدید | 25 پست

بچه ها برای خرید خونه دعای خوبی یا راهکاری سراغ دارین من و شوهرم با مادرشوهرم اینا هستیم تو یه حیاط اما خونه دوطبقه جدا هستیم اما انقد منو شوهرم اذیت میکنن همش بحث همش دعوا شوهرمم خسته شده دلش میخواد ازینجا بریم اما بودجمون نمیرسه🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجارو قراره بفروشین؟

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

منم دقیقا تو این وضعیت هستم ب علاوه جاری مزخرررف  لطفا منم لایک کن اگر جواب دادن

خیلی بده اوایل همش شوهرم علیه من پر میکردن بامن دعوا میگرفت ولی الان که فهمیده همش طرف منو میگیره بهشون میگ شما باعث میشدین بازنم دعوا بگیرم تازه بدشونم میاد

کجارو خواهر اینجا خونه مادرشوهرمه🥲

پس با ۱۰۰ ملیون میخای خونه بخری؟😐

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

خیلی بده اوایل همش شوهرم علیه من پر میکردن بامن دعوا میگرفت ولی الان که فهمیده همش طرف منو میگیره به ...

باز خداروشکر مال شما متوجه شد بالاخره شوهر من که عین کبک سرش زیر برفه 

با دخالت‌های مادرش کار خوبشو ول کرد یکسال و نیمه زندگیم فلجه شدیم جیره بگیر ننه اش 

دلم خیلی پره دختر

حالا خرید نشد اجاره ای رهنی البته الان رهن هم با صدتومن نمیدن

خب طلایی چیزی ندارین بفروشین یا مثلا وام بگیرین؟ مسلما ک خرید با این پولا نمیشه ولی خب رهن و اجاره چرا. یا مادرشوهرت احازه نمیده اونجارو شما اجاره بدین پول رهنشو بگیرین؟

باز خداروشکر مال شما متوجه شد بالاخره شوهر من که عین کبک سرش زیر برفه  با دخالت‌های مادرش کار ...

انقد اذیت کردن که من بدتر دل پری دارم میدونی من آدمیم به تنهایی عادت دارم وقتی خونه تنهام حیاط نمیرم بهشون برمیخورد میرفتن زود خبر میبردن که زنت صبح تا شب بیرون نمیاد

فقط دلم میخواد ازینجا بریم انقدرم خونه سنگینی داره که

درکت میکنم واقعاااااا درکت میکنم چون منم پیش مادرشوهر هستم! انقدررررر اذیتم ک حد نداره