2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 25 پست
فقط اگر تازه ازدواج کردی و بچه نداری فعلا برای بچه دار شدن اقدام نکن تا تکلیفت مشخص شه مستاجری شرف ...

نه بچه ندارم تا الانم هربار خواستیم اقدام کنیم من مریض شدم اخرین بار دوماه پیش اپاندیسم گرفت عمل کردم هربار یه چی شد انگار قسمت نیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بچه ندارم تا الانم هربار خواستیم اقدام کنیم من مریض شدم اخرین بار دوماه پیش اپاندیسم گرفت عمل کرد ...

بهتر با این خانواده بیخود پوستت کنده میشه بچه هم بیاد میشی اسیر اون خونه و زندگی مثل من نشو

در فکر وام هستم اما ظامن گیر اوردنش سخته

اگ اطرافتون پست بانک دارین برو شرایطشو بپرس من شرایط پست بانک خودمونو میدونم ک ضامن یارانه بگیر هم قبول میکنن یعنی اگ مثلا ۱۰۰ ملیون وام برداری ۳ نفر ضامن میخاد ک دوتاش چک بدن (حالا چک هر بانکی باشه قبوله) یکیشم یارانه اش پست بانک باشه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

درکت میکنم واقعاااااا درکت میکنم چون منم پیش مادرشوهر هستم! انقدررررر اذیتم ک حد نداره

خونه یکی از دوستامون میریم مادرش پیره انقد این زن مهربون خون گرمه باهاش حرف میزنم کیف میکنم ولی حالا برعکس مادر شوهر من

بهتر با این خانواده بیخود پوستت کنده میشه بچه هم بیاد میشی اسیر اون خونه و زندگی مثل من نشو

دقیقا بچه بیاد کار سخت تره همش باخودم میگم حتما قسمت نبوده که هربار اتفاقی افتاده نشده

خونه یکی از دوستامون میریم مادرش پیره انقد این زن مهربون خون گرمه باهاش حرف میزنم کیف میکنم ولی حالا ...

ن بابا آدما از دور قشنگن حالا همون خانومه اگ مادرشوهرت بود ببین چکارا ک نمیکرد؟! خواهرشوهرم عروس خاله اش شده انقد اذیتش میکنه ک نگو مثلا میگ بیرون ک منو میبینه انگار نه انگار من عروسشم اصلا بهم توجه نمیکنه سلام میدم جواب نمیده ولی خونش ک میرم بهم احترام میزاره! بعد همین خاله منو ک میبینه هزار جور قربون صدقم میره میگم کاش این مادرشوهر من بود😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

دقیقا بچه بیاد کار سخت تره همش باخودم میگم حتما قسمت نبوده که هربار اتفاقی افتاده نشده

آره تا وقتی جدا نشدی جلوگیری کن من خودم هلاک بچه ام ولی بخاطر همین یکجا بودن ۵ساله پارودلم گذاشتم تا انشاالله اگر خدا بخاد امسال ازینجا بریم و تازه بفکر بچه باشم