maryam909pop مدیر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 4942 عنوان مردود شدم🥲🥲🥲🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 60 پست الان هیچ جوره نمیتونم برم دانشگاه؟پیام نور یا ازاد؟اگه بخوابم با سوابق ثبت نام کنم کی باید ثبت نام کنم؟ 1402/07/14 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترقهرمان_قدیم عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 2669 نیاز ب ترم بهمن نیست بابا،دوست من پارسال مردود شد همون موقع رفت دانشگاه ازاد شهر مدنظرش،پروندشو گذا ... الان آزاد هم نمیشه بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻
maryam909pop مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 4942 میتونی ترم بهمن با سوابق ثبت نام کنی پیام نورم میشه با سوابق؟بعد شرایطش چجوره؟
مشاورکنکوررر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 2087 من برای سال دوممردود شدم دلم فقط یه مرگمیخواد با رتبه ۲۵هزار فرهنگیان آورده دوستم ولی من نیاورد ... چجوری اخه هم رشته بودید چرا اینجوری کردن امسال خدایا شکرت
موج_های_آبی عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 9080 من برای سال دوممردود شدم دلم فقط یه مرگمیخواد با رتبه ۲۵هزار فرهنگیان آورده دوستم ولی من نیاورد ... عزیزم بدبخت نیستی بخدا،بخاطر سهمیه هاستمن کف انتخاب رشتمو گذاشتم اولویت رد شده،یچیز دیگه دراومدمکاش خانواده ها درک کنن بچه هارو همه فقط میان برن،انگار همه مسافرن
soroory عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 6258 نیاز ب ترم بهمن نیست بابا،دوست من پارسال مردود شد همون موقع رفت دانشگاه ازاد شهر مدنظرش،پروندشو گذا ... اره الان هم با ورودی های جدید میتونن ثبت نام کنن صبح یکی بحث میکرد ک ن اول باید از طریق سایت اقدام کنی گفت اینجا پیداش بشه باز بحث کنه اینو بگم🙄 وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰. ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
p_shayea عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 6067 چجوری اخه هم رشته بودید چرا اینجوری کردن امسال اره هم رشته بودیمنمیدونم واقعا من شانس و اقبال ندارم کهخوشحال بودن برای من حرومه کلا .
zendegi12345 عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 1252 شرایط خاصی نداره بهمن از طریق سایت آزمون انتخاب رشته میکنی و بعد میری ثبت نام،اکثرا همه قبولن کم پیش ... دانشگاه آزاد رو منظورتونه؟ میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
موج_های_آبی عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 9080 تزار ۸هزار رتبه ۳هزار مردود شده😔 وای چقدررر بدددددرشتت چی بود؟ همه فقط میان برن،انگار همه مسافرن
maryam909pop مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 4942 من برای سال دوممردود شدم دلم فقط یه مرگمیخواد با رتبه ۲۵هزار فرهنگیان آورده دوستم ولی من نیاورد ... 😭😭😭😭😭😭
p_shayea عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 6067 عزیزم بدبخت نیستی بخدا،بخاطر سهمیه هاست من کف انتخاب رشتمو گذاشتم اولویت رد شده،یچیز دیگه دراومدم ... اگه نبودم که سال دومم این نمیشدبخدا نمیدونم شب باباج بیاد چجوری تو چشماش نگاه کنم از بس که شرمنده امیه کارگره که کلی خرج کردم براممن چجوری جوابشو دادم... .
soroory عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 6258 پیام نورم میشه با سوابق؟ بعد شرایطش چجوره؟ پیام نور بنظرم نرو خودخوانه و مدرکش از همه پایین تره اگه میخوا غیرانتفاعی یا ازاد بروشرایط خاصی نداره دانشگاهایی ک ثبت نام برحسب معدل دارن حضوری میری مدارکتو میبری و ثبت نام میکنی میتونی الان هم اقدام کنی با ورودی های جدید ثبت نام کنی وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰. ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒