2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

36 بازدید | 33 پست
سلام ممنون میشم بگید اگه جای من بودید چه میکردید من دو سال نیم پیش کاردانی مدرک برق الکترونیکم رو گرفتم، بعدش بنا به دلایلی ادامه ندادم یعنی نامزدم اجازه نداد و این حرفا. توی این مدتم که خودش کارشناسی برق رو از خواجه نصیر گرفت الانم دانشجوی ارشده ام بی ای خواجه نصیره...
کلن چون بجز دانشگاهای دولتی جای دیگه رو قبول نداره منم که اصن درسم خوب نیس بتونم همچین جاهایی قبول شم و اینکه سر کار هم اجازه نمیده برم، با کلی جنگ و دعوا منم بیخیال درس شدم...
تا اینکه اواخر پارسال بحث درس و دانشگاش شد برگشت بهم گفت بخون کاردانی به کارشناسی یه دانشگاه روزانه یا شبانه قبول شی، که من گفتم نمیخوام، گفت برقم بدرد نمیخوره حسابداری بخون، گفتم نمیتونم و اینا گفت کاری نداره که مگه من چقد خوندم واسه ارشد، حالا اون باهوشه ها خودشو با من مقایسه میکنه، گقتم نمیتونم گفت پس اگه من واسه دکترام رفتم ناراحت نشیا!!!!!!!! گفتم برو بدرک میدونم نمیره واسه ارشدشم ازین حرفا زد و میتونست بره ولی نرفت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه بعد از همون یبار دیگه حرفشو نزد، ولی الان من متوجه شدم ازمون کاردانی به کارشناسی مرداد برگزار میشه، اینکه یکم فکرم درگیر شده اولن من دو سه سال از جو درس خوندن دور بودم الان حوصلم نمیاد اصن! دوما رشته خودمو بیشتر دوس دارم ولی اون میگه نه حسابداری بخون سوما اگه بهش بگم وثبت نام کنم و برم قبول نشم خیلی سرخورده میشم ، همینجوریشم بخاطره هوشش خیلی بهش حسودیم میشه و در اخر اینکه اگه کلا درس نخونم این تفاوت تحصیلی در اینده توی زندگیمون میتونه تاثیر بدی داشته باشه؟
منم با tan tan موافقم. کاری رو انجام بده که خودت لذت میبری و دوست داری. زندگی که میدون رقابت نیست اونم با شریک زندگی که خودش اسمش روشه شریک نه رقیب
خدایا شکرت به خاطر عشقم