2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 36 بازدید | 33 پست
چرا فکر میکنی باهوش نیستی ؟ رشته برق ساده نیست . بنظر میرسه اعتماد به نفست رو از دست دادی .
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه ادامه تحصیل تو رشته ای که آدم دوست نداره یه جور شکنجه هست من اصلا نمیتونم با اینکه درسم خیلی خوب بوده همیشه ولی رفتم رشته ای که واقعا دوست داشتم کاری به نظر بقیه نداشتم
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
نه نگو به تو چه. بگو این مجموعه خصوصیات منو تشکیل داده و توام با هم از همین ادم خوشت اومد و ازدواج کردی باهاش. حالا چرا ازم میخوای همش تعییر کنم
خدایا شکرت به خاطر عشقم
اعتماد به نفس اصلا که ندارم ولی انقد غر زدم منو برد یه جا واسه کار، یه کار ساده کلاس های توی سرای محله مربی بچه ها برای کلاس بازی اونجا بود که حالم از خود بهم خورد انقدر بی عرضه ام
ای بابا من اگه جای شما بودم این حرفا باعث میشد انگیزه پیدا کنم روی طرف مقابلم رو کم کنم
اگه حال درس خومدن نداری واقعن. یه مهارت مرتبط با رشتت یاد بگیر مثلن یه دوره اموزشی چیری برو و بعدش کار مرتبط با همون رشته کاردانیت پیدا کن
خدایا شکرت به خاطر عشقم
اینکه مشکلی براتون پیش نیاد به نوع رفتار خودتون بستگی داره . اگه دایم احساس ضعف کنی و اونم دایم بخواد بخاطر تحصیلات بالاتر برای شما تصمیم بگیره و .... دچار مشکل میشین .